Apple Watch Series 3-ersÀttningar Àr knappa; vissa Àgare fÄr istÀllet Watch Series 4

 Apple Watch Series 3-ersÀttningar Àr knappa;  vissa Àgare fÄr istÀllet Watch Series 4

“Apple hĂ„ller pĂ„ att ta slut pĂ„ lager för Series 3 Watch-reparationer just nu”

Apple har slÀppt ett memo till sina reparatörer och dess auktoriserade servicecenter för att ersÀtta vissa Watch Series 3-reparationer med de nyare Series 4-modellerna. 9to5Mac rapporterar att Cupertino-teknikjÀtten hÄller pÄ att ta slut pÄ lager för serie 3-klockreparationer just nu. SÄledes kommer personer som letar efter en reparation av sin Watch Series 3 nu att fÄ den senaste serie 4-smartklockan istÀllet.

apple_watch_series_3_vs_4_feat

Rapporten föreslÄr att den nya policyn gÀller bÄde Apple Stores och varumÀrkets auktoriserade tjÀnsteleverantörer globalt. Det Àr dock inte garanterat att alla marknadsregioner dÀr Apple verkar kommer att erkÀnna den nya interna policyn, tillÀgger rapporten. Det Àr inte heller klart hur lÀnge det nya utbytesschemat för Watch Series 3-reparationerna gÀller för tillfÀllet.

Det Àr sÀrskilt inte första gÄngen Apple erbjuder nya Watch-modeller som ersÀttare för Àldre modeller pÄ grund av brist pÄ delar. I januari började företaget erbjuda Watch Series 2 som en ersÀttning för Watch Series första generationen och Watch Series 1-reparationer under en begrÀnsad period.

För att sammanfatta slĂ€pptes Apple Watch Series 3 med mobilanslutning 2017. Den bĂ€rbara produkten finns i tvĂ„ modeller – Cellular och GPS. Den förra Ă€r tillgĂ€nglig frĂ„n 37.900 Rs, medan den senare nu sĂ€ljs till ett startpris pĂ„ 28.900 Rs. Modellen med mobilanslutning levereras med ett 42 mm fodral, medan GPS-toting-varianten har en 38 mm urtavla.

NÀr det gÀller Apple Watch Series 4 kommer denna bÀrbara ocksÄ i mobil- och GPS-varianter. Den förstnÀmnda erbjuds till ett startpris pÄ 49 900 Rs, medan det senare ger dig tillbaka med minst 40 900 Rs. Den nya generationens klocka kommer i större storlek med mobilmodellen med 44 mm urtavla och GPS-varianten med ett 40 mm fodral.