Apple Watch Series 4: s nya urtavlor visar att Apples uppmÀrksamhet pÄ detaljer Àr oövertrÀffad

Stuntkvinna bevisar att falldetekteringsfunktionen pÄ Apple Watch S4 fungerar som annonserad

Apple Watch Series 4 stal förmodligen showen vid Apples medieevenemang tidigare denna mĂ„nad. Visst, iPhone XS-modellerna Ă€r respektabla uppgraderingar, och sĂ€kert, iPhone XR erbjuder helt klart mycket bang för pengarna, men nĂ€sta generations Apple Watch var av alla konton en show-stopper. Med Apple Watch Series 4 redesignade Apple sin populĂ€ra bĂ€rbara pĂ„ insidan och utsidan. Bortsett frĂ„n nĂ„gra betydande förbĂ€ttringar nĂ€r det gĂ€ller processorkraft, har Apple Watch Series 4 en betydligt större skĂ€rm, ett antal förbĂ€ttringar av hĂ€lsospĂ„rningen – inklusive EKG-stöd, haptisk feedback pĂ„ den digitala kronan och mycket mer.

Som Apple noterade under sin grundton, har Apple Watch Series 4-skÀrmen ett visningsomrÄde som Àr mer Àn 30% större Àn sina föregÄngare. Apples nya bÀrbara utrustning innehÄller i sin tur ett antal nya klockor som utnyttjar den extra skÀrmens fastigheter, inklusive eld-, vatten- och Ängklockor som Àr nÀstan hypnotiska nÀr de ses i aktion. Det som Àr sÀrskilt intressant med dessa klockor, men kanske inte sÄ förvÄnande, Àr att Apple konstruerade specialdesignade riggar och anvÀnde avancerade kameror sÄ att de kunde spela in rörelse av eld, vatten och Änga och dÀrefter förvandla filmen till realistiska animationer. Medan de flesta andra företag kanske har anvÀnt CGI för att ge animationerna, gick Apple en extra mil för att göra animationerna verklighetstrogna.

Var allt detta nödvĂ€ndigt? Förmodligen inte. NĂ€r allt kommer omkring Ă€r det inte som om Apple behöver göra helt nya tester för att studera eldens rörelse. ÄndĂ„ talar det om Apples besatthet med att svettas i minsta detalj.

Förresten, en video som lyfter fram den process genom vilken Apple spelade in sina eld-, vatten- och Ängbilder i slutet av förra veckan. Som vanligt Àr det en fascinerande blick bakom Apples ökÀnda stÄlridÄ samt en pÄminnelse om allt bakom kulisserna som till och med gÄr in i till synes mindre funktioner.

“Det handlar mer om designteamet”, berĂ€ttade Apples Alan Dye Cool jakt. ”Vi kunde ha gjort detta digitalt, men vi sköt allt detta i en studio. Det Ă€r sĂ„ vĂ€gledande för hur designteamet fungerar – att föra vĂ„ra bĂ€sta och varierade talanger för att skapa dessa ansikten. ”

Hela videon kan ses nedan.