Apples Àndring av policy kan se att det accepterar utbyte av batterier frÄn tredje part: Rapportera

Apples Àndring av policy kan se att det accepterar utbyte av batterier frÄn tredje part: Rapportera

“Apples ersĂ€ttningspolicy till dags dato upphĂ€vde garantin pĂ„ en produkt om den reparerades eller servades av nĂ„gon tredje part.”

Apple Àr enligt uppgift att officiellt öppna batteribyten pÄ sina produkter för tredjepartsleverantörer, enligt en rapport frÄn MacRumors. Vad detta i huvudsak betyder Àr att om din iPhone verkar ge dig batterirelaterade problem, bör du snart kunna ta den till en tredjeparts serviceoperatör och fÄ den ersatt, och om du gör det kommer inte ogiltigförklara din iPhones garanti.

Vad detta ytterligare betyder att du efter en tredje parts batteribyte kan fortsÀtta att ta produkten i frÄga till ett auktoriserat Apple-servicecenter och serviceteamet mÄste behandla din enhet som en giltig. Om ditt tredjepartsbatteri fortfarande ger ytterligare problem och du vill ha det bytt till ett officiellt Apple-batteri kan du nu vÀlja att göra det. Om din tredje parts batteriutrustade iPhone stÄr inför andra problem Àn batterirelaterade problem, skulle Apples auktoriserade servicecenter vara tvungna att servicera din enhet för det fel som den rapporteras för och inte avvisa den pÄ grund av störningar frÄn tredje part. .

Apple iPhones - presenterade

Det Ă€r ett drag som verkligen Ă„terspeglar hur mycket Apple har förĂ€ndrats, sĂ€rskilt under senare tid. Ända sedan starten för mer Ă€n tre decennier sedan var den enda saken som Apple alltid var besatt av att förse kunderna med ett förseglat paket som ingen kommer att behöva tippa med. Visionen var att Apples produkter mĂ„ste anvĂ€ndas pĂ„ det sĂ€tt som Apple förestĂ€llde sig dem, och inte Ă€ndras med nĂ„gon sannolikhet, för att sĂ€kerstĂ€lla att maximal kvalitet bibehĂ„lls.

SÄdana marknadsdominansdagar för Apple verkar lÄngt förbi dem, och företaget har inte lÀngre det flytande rykte att vara de ledande innovatörerna inom teknik. IstÀllet Àr det nu full av konkurrens pÄ alla fronter, sÀrskilt med smartphones, dÀr iPhone har haft oövertrÀffad framgÄng under mellanÄren. Idag, med anfallet av kinesiska OEM-tillverkare som bygger produktiv hÄrdvara som erbjuder en likvÀrdig (och ibland bÀttre) funktionsuppsÀttning och anvÀndarupplevelse till betydligt lÀgre priser har kraftigt dÀmpat Apples förhoppningar med iPhone.

Flyttet har inte gjorts officiellt av Apple, Àven om rapporter frÄn rapporter har angett att det har trÀtt i kraft frÄn och med den 1 mars och bör meddelas snart.