Apples chef svarar pÄ klagomÄl om böjda iPad Pro-enheter

Apples chef svarar pÄ klagomÄl om böjda iPad Pro-enheter

Under de senaste dagarna har vissa iPad Pro-Àgare tagit sig till webben för att klaga pÄ subtila men mÀrkbara böjningar i sina iPad-proffs. Naturligtvis Àr det sjÀlvklart att om du spenderar minst $ 800 pÄ en helt ny surfplatta, Àr det sista du vill se en estetisk ofullkomlighet.

Apple tidigare i veckan bekrÀftade att vissa iPad-proffs kommer att uppvisa en liten böj, samtidigt som de betonar att böjningen helt enkelt Àr en normal del av tillverkningsprocessen och att den inte kommer att bli sÀmre med tiden. Enkelt uttryckt anser Apple inte att iPad Pro-enheter med en liten böj Àr defekt.

I kölvattnet av Apples erkÀnnande, a MacRumors lÀsaren som heter Craig mailade Tim Cook om frÄgan. Craig fick dÀrefter svar frÄn Dan Riccio, Apples Senior VP för hÄrdvaruteknik.

Riccio förklarade att de böjda iPad Pro-enheterna uppfyller alla Apples strĂ€nga kvalitetskontrollstester med avseende pĂ„ ”planhet” och att den kvalitetsstandard som Apple anvĂ€nder pĂ„ sina iPad Pro-modeller 2018 faktiskt Ă€r högre Ă€n vad den har varit pĂ„ tidigare modeller.

Riccios meddelande lyder:

I förhÄllande till den frÄga du hÀnvisade till angÄende den nya iPad Pro, uppfyller dess unibody-design eller övertrÀffar alla Apples höga kvalitetsstandarder för design och precisionstillverkning. Vi har noggrant konstruerat det och varje del av tillverkningsprocessen mÀts och kontrolleras exakt.

VÄr nuvarande specifikation för iPad Pro-planhet Àr upp till 400 mikron vilket Àr Ànnu tÀtare Àn tidigare generationer. Denna 400 mikron varians Àr mindre Àn en halv millimeter (eller bredden pÄ fÀrre Àn fyra pappersark högst) och denna planhet kommer inte att förÀndras under normal anvÀndning under produktens livstid. Observera att dessa smÄ variationer inte pÄverkar enhetens funktion pÄ nÄgot sÀtt.

Nu lÄter allt bra och bra, men om du Àr en av de olyckliga anvÀndarna med en iPad Pro som bara ser lite sned ut, Àr jag sÀker pÄ att Apples tal om mikronprecision inte kommer att göra mycket för att lindra din frustration.