Apples Group FaceTime-anvĂ€ndare kan inte ‘LĂ€gg till person’ i pĂ„gĂ„ende samtal efter senaste sĂ€kerhetsuppdatering

Apples Group FaceTime-anvÀndare kan inte 'LÀgg till person' i pÄgÄende samtal efter senaste sÀkerhetsuppdatering

“Problemet med knappen” LĂ€gg till person “i Group FaceTime-konferensen Ă€r en kĂ€nd frĂ„ga och företaget arbetar för nĂ€rvarande för att Ă„tgĂ€rda det.”

Apple har slÀppt en ny uppdatering för att lösa problemet med Group FaceTime och enligt uppgift sitter anvÀndarna Äterigen fast med en annan glitch dÀr de inte lÀngre kan lÀgga till fler anvÀndare till ett FaceTime-samtal en-till-ett som skulle flytta det till en gruppvideochatt. Den hÀr Àr dock inte sÄ allvarlig jÀmfört med den senaste frÄgan som orsakar anvÀndarnas stora integritetsproblem.

Enligt en av anvĂ€ndarens kommentarer pĂ„ Macrumors visar man att knappen för att lĂ€gga till fler personer inte fungerar. Om man ska tro pĂ„ rapporter Ă€r Apple definitivt medveten om problemet och det verkade som att företaget arbetar bĂ€st för att Ă„tgĂ€rda felet med alternativet “lĂ€gg till person”.

facetime

För att spola tillbaka kom ett Apples Group FaceTime-fel, som upptÀcktes för nÄgra veckor sedan, med en stor sÀkerhetsfel som lÄter anvÀndare lyssna pÄ andras konversation utan föregÄende tillstÄnd. Det blev omedelbart viralt och företaget stÀngde av sin videokonferensapp, Group FaceTime ett tag och började arbeta med en patch för att ÄtgÀrda problemet. Som ett resultat kom iOS 12.1.4 till att fixa felet och Group FaceTime Äteraktiverades.

Dessutom rekommenderade det officiella Twitter-handtaget för Apple Support anvĂ€ndare att starta Group FaceTime-samtal med “minst tvĂ„ ytterligare” anvĂ€ndare i FaceTime-appen. Dessutom har det rapporterats av MacRumors forumanvĂ€ndare Bob-K som fick höra av kundsupportrepresentanten att felet i “LĂ€gg till person” Ă€r ett kĂ€nt problem. De nĂ€mnde emellertid inte tiden nĂ€r den skulle fixas. DĂ€rför kommer anvĂ€ndarna sannolikt att vĂ€nta nĂ„gra dagar till för en komplett och felfri Group FaceTime-upplevelse.