Apples hÄrdvaruevenemang som hÀnder idag!

Avatar for Amnah Fawad

Apples maskinvaruevenemang har fÄtt oss att vÀnta alldeles för lÀnge

NÀr timmarna nÀrmar sig kan vi inte hÄlla kvar vÄr spÀnning för Apples hÄrdvaruevenemang som hÀnder imorgon. Vi har vÀntat tillrÀckligt lÀnge pÄ första ögonkastet pÄ nÄgra av de mest omtalade Apples projekt. Men vÀnta! FÄ inte dina förhoppningar höga eftersom det du kanske vÀntar pÄ kommer inte ens att lanseras imorgon.

Det Ă€r ingen överraskning att företaget kommer att ha tvĂ„ back-to-back-evenemang (nĂ€sta ryktas ska planeras till oktober). Apple Ă€r kĂ€nt för att lĂ€mna Blue’s ledtrĂ„dar (minns du Steve?) PĂ„ internet som gör publiken nyfiken pĂ„ deras pĂ„gĂ„ende satsningar.

Evenemanget Àr planerat att starta kl. 18 (tidszon i Storbritannien) pÄ Steve Jobs teater, Apple HQ i Kalifornien.

Vi har samlat information frÄn alla vÄra fÄglar och hÀr Àr vad vi vet om det hittills:

IPhone-lanseringen

En sak som vi inte tvivlar pÄ Àr att den nya iPhone kommer att bli stjÀrnan i evenemanget; ja, iPhone-lanseringen Àr bekrÀftad. De iPhones som förvÀntas slÀppas Àr iPhone XS, XS Plus / Max och XC / XR.

Ser! Det Àr vad Apple gör; vi kan inte ens sÀga vilket namn iPhonesna gÄr sÀkert med. Apples billigare iPhone, det vill sÀga XS Àr den mest efterlÀngtade av alla. Den billigare iPhone kommer att introduceras i guld.

Vid första anblicken kan det vara vÀldigt svÄrt att skilja iPhone XS frÄn X. Det kommer att ha en identisk rostfri ram och se ut som iPhone X visuellt. IPhone kan ocksÄ ha en aluminiumram. Den mycket ryktade 6,3-tums iPhone kommer ocksÄ att ha iOS 12.

iOS 12

NÀsta stora sak Àr iOS 12-lanseringen. Företaget meddelade att det skulle lansera en uppdaterad version av operativsystemet och det ser ut som att Apple stÄr vid sitt ord.

macOS Mojave

Tillsammans med iOS 12 kommer Apple ocksÄ att introducera macOS Mojave. KÀllor sÀger att anvÀndarna kommer att kunna ladda ner bÄda systemen efter en vecka eller sÄ (vi Àr fortfarande inte sÀkra pÄ om det Àr sant).

AirPower

Ja, du lÀste rÀtt men snÀlla förbanna oss inte om Apple inte meddelar nÄgot om AirPower. Det Àr den allra första trÄdlösa laddningsplattan som Apple meddelade för nÀstan ett Är sedan. Denna pad kan anvÀndas för att ladda tre av Apples produkter (vad tyckte du mer?: P) dvs iPhone, AirPods och Apple Watch. Vi hoppas mot hopp om att Apple meddelar lanseringen den hÀr gÄngen.

Du kanske ocksÄ gillar: Belkins laddningsstation slÀpps snart

AirPods

Vi kommer ocksÄ att höra nÄgot nytt frÄn AirPods. Om det kommer att vara ett förvaringsfall eller en ny modell vet vi inte.

Apple Watch 4

Att samla in tips om att Apple vanligtvis tappar, om vi fick den hÀr rÀtt dÄ, kanske vi fÄr se en ny medlem i Apple Watch-serien ocksÄ denna gÄng. Apple slÀppte sin senaste titt pÄ serien den hÀr gÄngen förra Äret. Vi rÀknar med en större skÀrm och en bÀttre design för Apple Watch 4. LÄt oss vara Àrliga hÀr; vi Àr trötta pÄ samma design som företaget har behÄllit under de senaste tre generationerna.

Vad man inte kan förvÀnta sig

Det finns mÄnga produkter pÄ gÄng som företaget inte kommer att avslöja den hÀr mÄnaden. HÀr Àr nÄgra:

Apple Beat

SÄ mycket som vi skulle vilja höra om en ny beatprodukt Àr vi helt förskrÀckta över att det inte kommer nÄgot som kommer frÄn den. Vi antar att företaget bara fokuserar AirPods pÄ musiksidan för tillfÀllet.

AR-headset

Apples AR-headset-satsning kan överraska dig eftersom företaget inte har pratat mycket om det. Det Àr ett pÄgÄende projekt som Àr lÄng vÀntan.

Du kanske ocksÄ gillar: Facebook Oculus Connect 5

Avveckling

SÄ, alla ögon pÄ Apples evenemang som bara Àr nÄgra timmar borta. Vi garanterar inte att alla de saker vi nÀmnde antingen kommer att pratas om eller slÀppas sÀkert eftersom det Àr Apples samtal i slutet av dagen.

Vi hoppas att evenemanget gÄr bra och vi fÄr se spÀnnande nya produkter. Och bara sÄ att du vet, kan du ocksÄ streama evenemanget pÄ Twitter.

SÄ vad vÀntar du pÄ?