Apples iPhone-sortiment för 2019 kan se ut som 2018 års sortiment

iPhone XS Max har enligt uppgift redan outsourcat iPhone XS upp till fyra gånger

Om du höll på hopp om att nästa års iPhone-sortiment kan skilja sig drastiskt från de modeller som introducerades i år, kan du bli besviken. I en anteckning till investerare på måndag morgon inkluderade Apples analytiker Ming-Chi Kuo ett diagram som tycks antyda att Apple kommer att hålla fast vid samma tre storlekar under 2019.

I diagrammet, som visar Apples leverantör Luxshare Precisions beräknade marknadsandel från 2017 till 2019, nämner Kuo iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone X som de tre 2017-modellerna, iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR som 2018-modellerna , och “Nya 6,5 ​​″ OLED”, “Nya 5,8 ″ OLED” och “Nya 6,1 ″ LCD” för 2019-modellerna. Kuo verkar tro att Apples 2019 iPhone-modeller kommer att hålla fast vid manuset.

Rykten om iPhones från 2019 började cirkulera innan Apple ens bekräftade förekomsten av XS eller XR (som vi har vant oss vid de senaste åren), men detaljerna har varit svåra att få tag på. Antagandet är att eftersom detta var ett “S” -år skulle Apple spara sina mest betydelsefulla designändringar för 2019 med den verkliga uppföljaren till iPhone X, men Kuos senaste anteckning väcker mycket fler frågor än den svarar om det alls svarar på något .

Kuo har gjort sig ett namn bland teknikbloggar genom att noggrant förutsäga Apples nästa drag oftare än inte. Med det sagt är vi fortfarande så långt borta från lanseringen av nästa års iPhones, att det är möjligt att Kuo helt enkelt fyller i tomrummet för att göra sin poäng om Luxshares potentiella vinster 2019. Men när MIng-Chi Kuo säger något om Apples kommande enheter är det alltid värt att lyssna.

Det enda anmärkningsvärda ryktet vi nyligen har sett om Apples nästa telefoner är att 2019-modellerna kommer att levereras med en kraftfull A13-processor som exklusivt kommer att levereras av TSMC för fjärde året i rad.