Apples kommande over-ear-hörlurar med anpassade equalizer-instÀllningar, huvud- och halsdetektering och mer

Apples kommande over-ear-hörlurar med anpassade equalizer-instÀllningar, huvud- och halsdetektering och mer
Sammanfattning: Bloomberg i en rapport förra mÄnaden sa att Apple planerar att lansera minst tvÄ varianter av AirPods Studio: en med lÀder och en fitnessfokuserad modell med lÀttare, mer andningsbara material. Rapporten sa Àven att Apple testar modulÀra pannband och öronkuddar som fÀster magnetiskt och kan bytas i en handomgÄng.

Apples ofta ryktade öronhörlurar tar lÄngsamt form nÀr ytterligare detaljer lÀcker ut varje dag som gÄr.

KÀllor som Àr bekanta med saken berÀttade nyligen för 9to5Mac att hörlurarna, kallade AirPods Studio, kommer att innehÄlla en sensor som kan avgöra om hörlurarna ligger pÄ ditt huvud eller runt halsen. Antagligen skulle detta göra det möjligt för enheten att automatiskt pausa innehÄll nÀr du tar av headsetet och placerar det runt halsen (men viktigare, inte döda strömmen helt).

Under tiden kommer en annan sensor att kunna identifiera ditt vÀnstra och högra öra, vilket innebÀr att det tekniskt sett inte skulle finnas nÄgot rÀtt eller fel sÀtt att sÀtta pÄ headsetet. De flesta traditionella headset har dedikerade vÀnstra och högra ljudkanaler som inte Àndras baserat pÄ headsetets orientering.

AirPods Studio kommer ocksÄ att ha transparenslÀge och aktiv brusreducering, precis som befintliga AirPods Pro. KÀllor sÀger ocksÄ att, som en avancerad produkt, kommer anvÀndarna att ha tillgÄng till anpassade equalizerinstÀllningar nÀr de parar ihop headsetet med en Mac- eller iOS-enhet.

Apples AirPods Studio ryktas att sÀljas för $ 349 och kan erbjudas i svartvita fÀrgscheman. Inget ord Ànnu om nÀr de Àr planerade att slÀppa. WWDC 2020 Àr precis runt hörnet och kan vara en utmÀrkt lanseringsplatta, sÀrskilt med tanke pÄ att Apple inte har mycket annat nytt för nÀrvarande.

Masthead-kredit: Tharnapoom Voranavin, Tevarit