Apples kommande Powerbeats Pro riktigt trÄdlösa öronsnÀckor avslöjade genom iOS 12.2-utgÄvan

Apples kommande Powerbeats Pro riktigt trÄdlösa öronsnÀckor avslöjade genom iOS 12.2-utgÄvan

“Apple tillkĂ€nnagav iOS 12.2 vid ‘It’s Show Time’ -evenemanget pĂ„ Steve Jobs Theatre igĂ„r och uppdateringen av programvaran Ă€r redan igĂ„ng”

IgÄr kvÀll gick Apple till scenen pÄ Steve Jobs Theatre för att tillkÀnnage ett antal tjÀnster, inklusive Apple TV +, Apple News +, Apple Arcade Gaming Prenumeration och Apple Card. Vid samma evenemang tillkÀnnagav företaget ocksÄ iOS 12.2 och macOS Mojave 10.14.4. Den förstnÀmnda har redan börjat rulla ut för Apple-enheter och 9to5Mac har pÄpekat en intressant upptÀckt i programvaran.

Enligt publikationen finns det flera illustrationer i iOS 12.2 och nĂ„gra av dessa avslöjar kommande hörlurar frĂ„n Apple. Det har funnits rykten om att den Cupertino-baserade tekniska jĂ€tten Ă€r redo att lansera en “riktigt trĂ„dlös” version av Beats Powerbeats. Den senaste iOS 12.2 verkar innehĂ„lla bilder av samma och avslöjar namnet som “Powerbeats Pro”. NĂ€r det gĂ€ller design ser Powerbeats Pro ut identisk med Powerbeats3 förutom det trĂ„dlösa laddningsfodralet. Laddningsfodralet ser mycket ut som AirPods och Ă€r utformat för att ladda öronsnĂ€ckorna nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng. Bilden visar Powerbeats Pro i vita och svarta nyanser.

Tidigare rykten har föreslagit att Powerbeats Pro kommer att lanseras av företaget nĂ€sta mĂ„nad, men det exakta datumet Ă€r inte kĂ€nt för tillfĂ€llet. Rapporterna föreslĂ„r ocksĂ„ att de nya hörlurarna kommer att vara utrustade med samma uppgraderade H1-chip som andra generationens AirPods och har ‘Hey Siri’ -stöd. AnvĂ€ndargrĂ€nssnittet för iOS 12.2 avslöjar ocksĂ„ att Powerbeats Pro kommer att kunna aktivera den smarta assistenten med röstkommando.

TyvÀrr Àr inget annat kÀnt om de kommande hörlurarna just nu. HÄll dig uppdaterad om fler uppdateringar om de kommande hörlurarna frÄn Apple.