Apples nÀsta iPhones kan introducera ett mycket mindre hack

Apples nÀsta iPhones kan introducera ett mycket mindre hack

Hakrelaterade rykten kring nya iPhones hade redan varit framgÄngsrika fram till denna tidpunkt, med chatterna som omfattar allt frÄn möjligheten att 2019: s iPhones skulle ha mindre hack och till och med potentialen att Apple snart kan ge oss helt hackfria telefoner.

Ett meddelande idag frÄn ett företag som tros vara en av Apples leverantörer ger under tiden spekulationerna nytt liv tack vare det australiensiska företaget AMS avslöjande av ny sensorteknik som Apple kan anvÀnda i framtida telefoner för att krympa storleken pÄ skÄran i som Face ID-kamerasystemet Àr inrymt.

Enligt företagets tillkĂ€nnagivande idag Ă€r den nya tekniken ett ljus- och nĂ€rhetssensorpaket som Ă€r tillrĂ€ckligt litet för att monteras bakom en OLED-smarttelefonskĂ€rm. “Smartphone-OEM-företag strĂ€var idag efter att maximera sina produkters skĂ€rm-till-kropp-förhĂ„llande, vilket minskar ramomrĂ„det sĂ„ mycket som möjligt pĂ„ skĂ€rmens ansikte”, sĂ€ger AMS senior marknadschef David Moon i en release. Det nya paketet, fortsatte han, gör det möjligt för telefondesigners att ta detta till en helt ny nivĂ„, eventuellt till och med eliminera ramen helt.

En sĂ„dan sak Ă€r möjlig, sade han, eftersom den hĂ€r nya tekniken “kan fungera bakom en OLED-skĂ€rm, ett genombrott som möjliggörs av enhetens enastĂ„ende kĂ€nslighet och genom implementeringen av sofistikerade mĂ€talgoritmer för att kompensera för den optiska snedvridning som orsakas av OLED-skĂ€rmen. . ”

Reuters konstaterar att AMS – som inte officiellt listar Apple som kund – tros ge iPhone-tillverkaren optiska sensorer för kamerasystemet pĂ„ iPhone X, XR, XS och XS Max.

Tipster Ice Universe har kommit ut med en förutsÀgelse om att iPhones kommer att dike hacket helt nÀsta Är till förmÄn för ett hÄl i skÀrmen, samtidigt som spÄret för iPhones frÄn 2019-serien behÄlls. Naturligtvis Àr iPhones frÄn 2019 fortfarande flera mÄnader borta, och de Àr redan föremÄl för mycket spekulationer inklusive rapporter om att avancerade varianter kommer att ha en ny bakre kameramodul. AMS tillkÀnnagivande idag verkar verkligen antyda att vi, med hacket sannolikt kommer att hÄlla kvar i ytterligare ett Är, kanske kommer att se att Apple börjar krympa detta designelement mycket snart.