Apples nya AirPods fÄr nedrivningsbehandlingen frÄn iFixit

Apples nya AirPods fÄr nedrivningsbehandlingen frÄn iFixit

“Apples nya AirPods Ă€r lika svĂ„ra att reparera som sina föregĂ„ngare men Ă€r ocksĂ„ mer hĂ„llbara”

Apple tillkÀnnagav en ny version av sina tvÄ Är gamla AirPods förra mÄnaden och den nya produkten har gjort det till iFixits bord för att fÄ en nedbrytning. Om du har sett de nya AirPods, skulle du redan veta att det nya örontillbehöret nÀstan inte kan skiljas frÄn sin föregÄngare, och dÀrför kan man förvÀnta sig att det kommer att bli mycket fÄ förÀndringar inuti de trÄdlösa öronsnÀckorna. Det finns dock nÄgra Àndringar som Àr vÀrda att nÀmna. Nedan följer vad iFixit fick reda pÄ efter nedbrytningen av AirPods.

iFixit-nedbrytning av nya AirPods_1200x630

För det första Àr det inte lÀtt att ta isÀr AirPods och det krÀver mÄnga professionella precisionsverktyg. iFixit anvÀnde skruvstÀd, rakblad, vÀrmepistol, isopropylalkohol, en ultraljudskniv och ett tandvÄrd för att Àntligen bÀnda de smÄ öronsnÀckorna. MÄtten pÄ de nya AirPods liknar den ursprungliga och laddningsvÀskan Àr lite tyngre vid 2,3 g.

En av de viktigaste skillnaderna Ă€r metallgĂ„ngjĂ€rnet som stĂ€nger locket pĂ„ laddningsfodralet och skyddar AirPods. Det Ă€r starkare och hĂ„lls bra av ett kraftfullare lim Ă€n pĂ„ föregĂ„ngaren. Batterierna i laddningsfodralet och AirPods Ă€r desamma som föregĂ„ende generation. Den andra viktiga skillnaden Ă€r förbĂ€ttrad vattenbestĂ€ndig hĂ„rdvara. iFixit fann att kretskortet hade en blank vĂ€tskebestĂ€ndig belĂ€ggning. Medan nedbrytningen nĂ„dde sitt slut pĂ„pekade iFixit att de nya AirPods fortfarande Ă€r lika svĂ„ra att reparera som nĂ„gonsin men de Ă€r ocksĂ„ mer hĂ„llbara som det nya laddningsfodralet. De smĂ„ batterierna i öronsnĂ€ckorna i sig kommer troligen att “gĂ„ sönder lĂ€nge” och att ersĂ€tta AirPods Ă€r det enda alternativet.

De nya AirPods, Àven om de ser ut och fungerar som den första generationens hörlurar, har fortfarande nÄgra förbÀttringar jÀmfört med de ursprungliga AirPods. Hörlurarna har röstaktivering för Apples Siri AI, vilket den tidigare versionen inte gjorde. Andra generationens produkt har ocksÄ ett nytt H1-chip med Bluetooth 5.0 och det kostar $ 40 mer Àn de ursprungliga AirPods.

[Previous Story]Val 2019: SÄ hÀr kontrollerar du röstkortets information online / namn pÄ röst-ID-listan

[Next Story]Redmi VP förklarar varför Redmi Note 7 inte har fingeravtrycksvisning pÄ skÀrmen