Apples over-ear hörlurar kommer enligt uppgift i Är, kommer med delar som kan bytas

Apples over-ear hörlurar kommer enligt uppgift i Är, kommer med delar som kan bytas
I korthet: Vi har hört talas om Apples planer pÄ att utveckla hörlurar för öron i nÄgra Är. Nu har en ny rapport belyst deras potentiella funktioner, inklusive delar som kan bytas.

Tillbaka i 2018 fick vi veta att Apple arbetade med brusreducerande hörlurar med öra som skulle konkurrera med avancerade produkter frÄn Bose. Det har varit ganska tyst sedan dess, men en rapport frÄn Bloomberg har avslöjat fler av företagets planer.

Med hÀnvisning till personer som Àr bekanta med saken hÀvdas att företaget arbetar med tvÄ versioner av hörlurarna: en premiummodell med lÀderliknande tyger och en fitnessfokuserad version som anvÀnder lÀttare, mer andningsbara material.

Hörlurarna sÀgs ha en retrostil med svÀngbara, ovala öronkoppar och ett huvudband som Àr förbundet med tunna metallarmar. Till skillnad frÄn mÄnga hörlurar ansluts armarna till toppen av kopparna snarare Àn till sidorna.

Den mest intressanta aspekten av hörlurarna kan vara deras modularitet. Kuddarna och pannbandet fÀster magnetiskt pÄ ramen sÄ att de kan bytas ut och anpassas efter anvÀndarens önskemÄl. En bÀrare kan till exempel konvertera hörlurarna hemifrÄn till att vara mer lÀmpade för ett gym genom att byta delar.

Hörlurarna kommer ocksÄ att innehÄlla flera av de funktioner som finns i Apples AirPods Pro, inklusive brusreduceringsteknik, trÄdlös ihopparning, integrerade pekreglage och Siri. Inget ord om prissÀttning, men om de tÀvlar med liknande produkter frÄn Bose, Sennheiser och Sony, förvÀntar du sig att de blir cirka $ 350.

Bloomberg sÀger att hörlurarnas lansering har försenats minst tvÄ gÄnger. Apple planerar att avslöja dem i Är, men Covid-19-störningen kan se att slÀppet ÄterstÀlls.