Apples prenumerationspaket kommer enligt uppgift att lanseras tillsammans med iPhone 12

Apples prenumerationspaket kommer enligt uppgift att lanseras tillsammans med iPhone 12
Varför det betyder något: Det finns många prenumerationstjänster där ute, och Apple är bara ett av de företag som erbjuder flera av dem till överväldigade konsumenter. För att försöka göra livet enklare och lite billigare Рoch locka fler människor att registrera sig Рförbereder Cupertino en serie buntar som samlar musik, TV, spel, nyheter och lagringsprodukter samt en ny fitnesstjänst.

Rykten om att Apple överväger att samla sina abonnemang i flera nivåer blev starkare i november förra året. Nu rapporterar Bloomberg att dessa planer fortskrider, och buntarna kommer att lanseras tillsammans med de nya iPhonerna i oktober.

Med namnet “Apple One” internt kommer de billigaste av dessa buntar enligt uppgift att erbjuda Apple Music (9,99 USD per m√•nad) och Apple TV + (4,99 USD). Anv√§ndare som √§r villiga att betala extra kan l√§gga till Apple Arcade ($ 4,99 pm), Apple News + ($ 9,99 pm) och iCloud-lagring ($ 9,99 pm f√∂r 2 TB). Bloomberg skriver att en annan version kommer att l√§gga till en oanm√§ld fitness-prenumerationstj√§nst, som inkluderar virtuella klasser och tr√§ningspass i samma riktning som Peloton.

Som du f√∂rv√§ntar dig kommer buntarna att vara billigare √§n att k√∂pa de inkluderade tj√§nsterna individuellt. Apple s√§gs rikta paketen mot familjer, och de st√∂der dess Family Sharing-system, vilket inneb√§r att upp till sex personer kan anv√§nda samma prenumerationer. ‚ÄĚTill exempel, om en familj prenumererar idag p√• alla Apples st√∂rre tj√§nster plus det h√∂gsta lagringsniv√•n f√∂r iCloud, skulle det kosta cirka 45 dollar i m√•naden. En ny bunt kan sl√• mer √§n $ 5 av det, ‚ÄĚskriver Bloomberg.

En sak som Apple inte planerar, åtminstone inte direkt, är att inkludera månadsbetalningar för iPhones och Mac-datorer i dessa buntar, men det kommer att erbjuda hårdvaru- och mjukvarukombinationer som ett gratis år av Apple Arcade med köp av en Apple TV strömmande låda. Det ger redan ett år med Apple TV + med köp av en ny Apple-enhet.

Att f√∂rs√∂ka f√• m√§nniskor att spendera √§nnu mer pengar p√• prenumerationer √§r ingen enkel bedrift p√• en m√§ttad marknad, s√§rskilt i tider med ekonomisk os√§kerhet. √Ąnd√• kan buntar och familjedelingsalternativ fresta dem som inte har prenumerationstr√∂tthet.