Apples vÀrldsomspÀnnande utvecklarkonferens 2020 Àr fortfarande planerad till juni men med ett helt online-format

Apples vÀrldsomspÀnnande utvecklarkonferens 2020 Àr fortfarande planerad till juni men med ett helt online-format
I korthet: Apple pĂ„ fredag ​​bekrĂ€ftade vad alla hade misstĂ€nkt – det personliga segmentet av dess Ă„rliga Worldwide Developers Conference hĂ€nder inte i Ă„r pĂ„ grund av nuvarande hĂ€lsosituationer.

IstÀllet kommer Apple att vara vÀrd för WWDC i juni som en online-hÀndelse komplett med en webbaserad keynote och sessioner. Craig Federighi, Apples senior vice president för programvaruteknik, sa att med alla de nya produkter och teknologier de har arbetat med kommer WWDC 2020 att bli stort.

“Jag ser fram emot att vĂ„ra utvecklare fĂ„r tag pĂ„ den nya koden och interagerar pĂ„ helt nya sĂ€tt med Apples ingenjörer som bygger teknologierna och ramarna som kommer att forma framtiden pĂ„ alla Apples plattformar,” tillade Federighi.

Att flytta stora tekniska konferenser som WWDC och Microsoft Build online för att hjÀlpa till att bromsa spridningen av coronavirus kommer sannolikt att ha en bestÄende inverkan pÄ hur koordinatorer hanterar framtida hÀndelser. För det första ger det Ànnu fler mÀnniskor möjlighet att delta eftersom Internet eliminerar grÀnser.

OmvÀnt gör det hÀndelser som dessa mycket mindre intima. Borta Àr möjligheten att nÀtverka med andra utvecklare och gnugga axlar med nÄgra av de högre ups pÄ Apple. I affÀrer handlar det ofta om vem du kÀnner och om du inte har möjlighet att nÀtverka kan det vara mycket svÄrare att göra steg inom ditt omrÄde.

Apple meddelade ocksÄ att de förbinder sig 1 miljon dollar till lokala San Jose-organisationer för att kompensera förlorade intÀkter till följd av det nya onlineformatet.

WWDC av Eric Broder Van Dyke.