Apples WWDC planeras enligt uppgift den 3‚Äď7 juni; Den 25 mars specialevenemang s√§gs fokusera p√• tj√§nster

Globala appintäkter uppgår till 39,2 miljarder dollar, Apple fick 25,5 miljarder dollar trots färre nedladdningar: Sensor Tower

“Det ryktades tidigare att Apple kan vara v√§rd f√∂r en speciell h√§ndelse i mars f√∂r att lansera ny h√•rdvara, √§ven om den senaste rapporten antyder n√•got annat.”

Med att 2019 rullar in i sin andra månad har intresset gradvis börjat ta fart för när vi kanske ser Apples första evenemang för året. En tidigare rapport hade citerat exklusiva källor för försörjningskedjan för att säga att Apple kommer att vara värd för ett hårdvaruevenemang den 29 mars för att lansera nya AirPods, en ny nystartad iPad och dess induktionsladdningsplatta, AirPower. Nu motverkar en ny rapport det och säger att evenemanget kommer att hållas den 25 mars istället och kommer att vara centrerat kring företagets tjänster, snarare än hårdvara.

apple-logotyp

Händelsen i mars kommer enligt uppgift att fokusera på Apples push för tjänster, och med särskild tonvikt på dess News-prenumerationstjänst. Om detta verkligen skulle vara fallet, skulle det ha liten eller ingen betydelse för Apples användare från Indien-sammanhanget. Apple News-tjänsten är för närvarande inte tillgänglig i Indien, eftersom den fungerar via mediesamarbete med Apple. Medan ny hårdvara från Apple verkligen förväntas snart gör företaget också ett stort tryck för att öka intäkterna från sina mjukvarutjänster. En ny Netflix-konkurrerande videostreamingtjänst förväntas också presenteras av Apple, men från och med nu är det oklart om det också skulle vara en del av denna händelse.

L√§ngre fram√•t, MacRumors har ocks√• avsl√∂jat information om WWDC 2019. Apples v√§rldsomsp√§nnande utvecklarkonferens har √§gt rum varje √•r under den f√∂rsta veckan i juni, och City of San Jose’s Office of Cultural Affairs har listat ett evenemang f√∂r “Team San Jose 2019 WWDC” p√• Discovery Meadow , f√∂r 6 juni. Upplagan av WWDC 2019 ska enligt uppgift √§ga rum mellan den 3 och 7 juni p√• McEnery Convention Center, som har varit Apples utvalda plats f√∂r evenemanget sedan 2017.

Medan WWDC 2019-datumen verkar vara mer av säkerhet, fortsätter spekulationer om Apples speciella evenemang i mars. Många skulle anta att Apple kommer att fokusera alltmer på tjänster. Det kan dock vara mer sannolikt för Apple att lansera ny hårdvara med universell tillgänglighet än ett evenemang med endast tjänster med regionspecifik tillgänglighet. Mer information förväntas dyka upp de närmaste dagarna, när vi ska få inblick i vad Apple har att erbjuda för oss.

Källa 1, 2