AQ-FIT W8 smartwatch lanseras i Indien för 5999 Rs

AQ-FIT W8 smartwatch lanseras i Indien för 5999 Rs

“AQ-FIT W8 smartwatch levereras med IP68-certifiering”

Teknikstart AQ-Fit har lanserat sin nya smartwatch W8. Den bÀrbara kan anslutas till vilken smartphone som helst genom att ladda ner Da Fit-appen och den har ocksÄ en vattentÀt konstruktion.

Som kommentar pĂ„ lanseringsevenemanget sa affĂ€rschefen för AQ-FIT, Sanjeev Singh, “Vi Ă€r öppna med nya lanseringar och Ă€r inriktade pĂ„ att uppnĂ„ topp 5 smart fitnesskategori 2020. ”
fe2da423-f0ae-4f4c-9f4a-1db2230b8d2aSmartwatchen har en metallkroppsdesign i metall och levereras med en 1,33-tums IPS-fÀrgpekskÀrm i fullfÀrg. SkÀrmen fÄr ocksÄ ett 2,5D böjt glas. Panelen sitter under skydd av Corning Gorilla Glass 5. Dessutom levereras enheten med IP68-certifiering som gör att den tÄl upp till 5 ATM under vattentryck.

Till att börja med funktionerna hÀvdas att den anpassade smartklockan fÄr kontinuerliga uppdateringar av sociala medier och kan visa dem i realtid tillsammans med meddelanden om samtal, meddelanden och larm. Det kan ocksÄ bibehÄlla meritlistan över anvÀndarens kondition och aktivitet dagligen tillsammans med sömnövervakning för framtida referens. Företaget hÀvdar att komponenterna i den bÀrbara produkten Àr praktiska och avtagbara för rengöring.

Dessutom Àr den kapabel till 24 timmars hÀlsoövervakning som inkluderar insamling av statistik som hjÀrtrytm, blodtryck, stillasittande, SPO2 etc. Smartklockan Àr ocksÄ utrustad med en stegrÀknare (som rÀknar antalet steg tagna pÄ en dag) och erbjuder kaloriövervakningsfunktion . För att locka sportentusiaster har AQ-FIT inkluderat flera sportlÀgesspÄrare pÄ listan över funktioner.

AQ-FIT W8 finns pÄ alla e-handelssajter som Flipkart, Amazon, Snapdeal, Shopclues med en prislapp pÄ 5999 Rs.