Är det sĂ„ Apple kunde kompensera för att ta bort iPhone 7: s hörlursuttag?

FBI gör ett fantastiskt jobb för att se till att din nÀsta iPhone inte kan hackas

IPhone 7 Ă€r inte ens ute Ă€nnu, men de flesta rykten hĂ€vdar att Apple kommer att ta bort hörlursuttaget pĂ„ den nya enheten. Även om denna förĂ€ndring inte har bekrĂ€ftats, genererar detta beslut redan en del oro bland iPhone-anvĂ€ndare som skulle behöva anpassa sig till nya sĂ€tt att ansluta sina hörlurar till iPhone.

Apple kan dock ha en “fix” pĂ„ plats, enligt nya resultat.

MISS INTE: Nya Tesla Model 3-detaljer avslöjade en mÄnad före den stora avslöjandet

Apple studerar tydligen hörlurar som skulle ansluta till en enhet med bÄde ett trÄdbundet och ett trÄdlöst system. Som framgÄr av bilden ovan bestÄr systemet av ett par EarPod-liknande öronproppar som verkar likna det som för nÀrvarande finns i en iPhone-butik. Dessa öronsnÀckor kan dock tas bort frÄn kabeln som ansluter dem till en iPhone via en MagSafe-liknande port.

PÄ sÄ sÀtt kan anvÀndare vÀlja att anvÀnda hörlurarna genom att ansluta till en enhet trÄdlöst via Bluetooth eller anvÀnda den vanliga porten. Denna nya teknik beskrivs i US patent nr 9 277 309, kallat Avtagbar trÄdlös lyssnarenhet.

UpptÀckt av Apple Insider, patentet nÀmner inte iPhone 7, eller det faktum att det saknar ett hörlursuttag. Men om vi antar att iPhone 7 tappar hörlursuttaget, Àr det troligt att medföljande hörlurar kommer med blixtkontakter och / eller trÄdlös teknik som beskrivs i detta patent. Men patentet garanterar inte att Apple nÄgonsin kommer att lansera en produkt som den som visas i bilden ovan.

Avgörande Àr att de öronproppar som beskrivs i processen anvÀnder magnetporten för att ladda ett internt batteri, vilket gör att de kan arbeta trÄdlöst sÄ snart den magnetiska anslutningen inte lÀngre Àr tillgÀnglig.