Årets mest kraftfulla Android-telefon Ă€r hĂ€r, men det Ă€r inte Galaxy Note 10

Årets mest kraftfulla Android-telefon Ă€r hĂ€r, men det Ă€r inte Galaxy Note 10

Vi Àr bara nÄgra veckor borta frÄn den efterlÀngtade lanseringen av Galaxy Note 10, men nÀr Samsung presenterar sitt nÀsta noteringsflaggskepp blir det knappast den mest kraftfulla Android-telefon som pengar kan köpa. Not 10 förvÀntas leverera prestanda som liknar vad som finns tillgÀngligt frÄn andra anmÀrkningsvÀrda Android-flaggskepp för 2019, inklusive Galaxy S10 och OnePlus 7 Pro. Vi har dock en telefon som ska vara bÀttre pÄ alla sÀtt nÀr det gÀller hÄrdvara Àn nÄgon annan telefon dÀr ute.

Smartphone-leverantörer rÀknade ut ett smart sÀtt att pressa ut mer pengar frÄn köpare genom att förestÀlla sig en slags enhet som inte verkligen behövs: spel smartphone. Alla flaggskeppstelefoner, inklusive de senaste iPhone- och Android-telefonerna, Àr fantastiska spelenheter. Men företag som Asus, Razer och Xiaomi tillverkar speltelefoner nu, vilket Àr Ànnu kraftfullare versioner av flaggskeppstelefonerna du förvÀntar dig.

Detta tar oss till Asus ROG Phone II, som innehÄller specifikationer, till skillnad frÄn allt du ser i ett vanligt flaggskepp.

Telefonen har en 6,59-tums OLED Full HD-skÀrm med inbyggd fingeravtryckssensor och uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz. Inuti finns den helt nya Snapdragon 855 Plus-plattformen frÄn Qualcomm som Àr snabbare Àn Snapdragon 855, sÀrskilt nÀr det gÀller grafikprestanda (upp till 15% bump). Telefonen har ocksÄ 12 GB RAM-minne och 512 GB UFS 3.0-lagring, specifikationer som knappast finns pÄ flaggskeppshanden.

För foton tittar vi pÄ en 48-megapixel primÀr shooter. ROG Phone II kommer dock inte att vara den bÀsta mobilkameran i stan, eftersom det hÀr Àr en speltelefon.

LÀgg till det kylsystemet som innehÄller ventiler och en Ängkammare, samt ett massivt 6000 mAh-batteri med 30 W snabbladdningsteknik, och du kommer att sluta med en telefon med en telefon som kan leverera sju timmars kontinuerlig PUBG vid 60Hz uppdateringsfrekvens, per GrÀnsen. Om du behöver spela sÄ mÄnga timmar av PUBGkan du övervÀga att investera i nÄgot med en större skÀrm, som en surfplatta, PC eller konsol. Och var och en av dessa enheter kan vara Ànnu billigare Àn ROG Phone II. Handenheten kan dock anslutas till en TV- eller PC-bildskÀrm.

Trots all den överdrivna kraften under huven kan Asus-telefonen vara Ànnu billigare Àn Note 10, frÄn cirka 899 $ nÀr den startar. Priserna har inte meddelats, med telefonen förvÀntas lanseras i Kina den hÀr veckan, och pÄ internationella marknader kommer september. Tillbehör som Twin Dock II och ROG Kunai Gamepad kostar extra men kommer att förvandla telefonen till ett Ànnu dyrare alternativ till Switch. Den hÀr speltelefonen kan förresten inte spela nÄgot av Nintendo-spelen som Àr tillgÀngliga pÄ Switch och kommer bara med stöd för Play Store-spel, sÄ jÀmförelsen Àr inte ens rÀttvis.

Med detta sagt Ă€r ROG Phone II Ă„rets kraftfullaste Android-telefon, Ă„tminstone pĂ„ papper, hittills. Även om du inte Ă€r en spelare kan ROG Phone II definitivt vara en utmĂ€rkt flaggskeppsrör, med tanke pĂ„ allt det har att erbjuda, en som sannolikt kommer att Ă„ldras vĂ€ldigt bra.

SuperSaf’s unboxing video nedan visar vad du kan förvĂ€nta dig av Asus telefon