Årlig PHX Startup Week returnerar, $ 400K gĂ„r till ideella organisationer

Årlig PHX Startup Week returnerar, $ 400K gĂ„r till ideella organisationer

Den andra Ärliga PHX startvecka startar idag, en veckolÄng utstÀllning och firande av entreprenörer i Arizona. Evenemangsserien lanserades förra Äret med ett uppdrag att frÀmja relationer och utvidga tanke ledarskap för lokala företagare. FrÄn att lyfta fram mÄngfald till att presentera lokala startjobb Àr PHX Startup Week en gratis resurs för att utvidga lokalsamhÀllet.

”NĂ€r nystartade företag trivs trivs vĂ„rt samhĂ€lle”, sĂ€ger Chases regionchef för affĂ€rsbank Noreen Bishop. ”Startups Ă€r innovatörer och jobbskapare och de bidrar till den lokala ekonomin. Genom Chases sponsring av Phoenix Startup Week och vĂ„ra filantropiska bidrag vill vi hjĂ€lpa till att vĂ€xa detta ekosystem till sin fulla potential. ”

Mellan idag och fredagen kommer talare, VC och entreprenörer att dela med sig av sina erfarenheter. Dave Drach frÄn TechStars startar pÄ morgonen tidigt och kommer att diskutera byggföretag; pÄ tisdag kommer chefredaktör för GoDaddy Shawn Pfunder att grÀva i varumÀrkesberÀttande; pÄ onsdag kommer det att bli en eldprat med Weebly CPO Dan Veltri; pÄ torsdag tÀvlar sex EdTech-företag head-to-head; och pÄ fredagen avslutar vi med nÄgra experter som Coplex VD Zach Ferres.

PHX ideella organisationer fÄr bidrag

Följande ideella organisationer fÄr vart och ett $ 100.000 bidrag frÄn Chase till följd av deras bidrag till lokala smÄföretag:

Accion: Bidraget hjÀlper till att finansiera organisationens anstrÀngningar för att sÀkerstÀlla att entreprenörer i Arizona har bÀttre tillgÄng till finansiell utbildning och kredit som Accion erbjuder. Accion hjÀlper entreprenörer med de verktyg de behöver för att driva, vÀxa eller starta sin verksamhet och erbjuder smÄföretagslÄn och andra resurser.

Spanskt handelskammare i Arizona: Detta bidrag stöder kammarens minoritetsföretag och kvinnors företagsinitiativ med workshops, uppsökande, kohortutbildningar, nÀtverksevenemang och konferenser. Kammaren driver Phoenix Minority Business Development Agency Business Center, som Àr ett av 40 centra rikstÀckande och erkÀndes av USA: s handelsdepartement som det frÀmsta affÀrscentret i landet under 2014-2015. Hispanic Chamber frÀmjar framgÄngen för latinamerikanska Àgda och smÄföretag.

Prestamos: Bidraget stöder Prestamos anstrÀngningar för att ge tillgÄng till kapital till smÄföretag i lÄginkomstsamhÀllen för att skapa jobb och Äteruppliva samhÀllen. Genom Prestamos har Chicanos Por La Causa (CPLC) tillhandahÄllit mer Àn 43,8 miljoner dollar i lÄn till smÄföretag under de senaste fem Ären, vilket skapat mer 1 900 jobb. CPLC Àr en gemenskapsorganisation som Àgnar sig Ät att bygga starkare och friskare samhÀllen.

FRÖSÄTT: Bidraget stöder följande SEED SPOT-program: Latino Entrepreneur Program, som samarbetar med Univision-TV-stationen i Phoenix för en “casting-call” för entreprenörer att delta i ett startlĂ€ger; programmet för kvinnliga företagare som riktar sig till kvinnliga företagare som har en idĂ©, prototyp eller befintlig verksamhet som de vill skala; och Cohort Capital Training Program, som hjĂ€lper akademiker frĂ„n SEED SPOTs acceleratorprogram att skaffa kapital. SEED SPOT Ă€gnar sig Ă„t att utbilda, pĂ„skynda och investera i företagare som skapar lösningar pĂ„ sociala problem.

Den hÀr artikeln Àr en del av en innehÄllsserie frÄn Startup Week som du fÄr av Chase for Business. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. Chase for Business Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster.