Astrum KL560-speltangentbord med LED-array med regnbÄge lanserades i Indien för Rs 999

Astrum KL560-speltangentbord med LED-array med regnbÄge lanserades i Indien för Rs 999

“Astrums nya speltangentbord har 19 antispöksnycklar och en spillresistent design”

Hong Kong-baserade tillbehörstillverkare Astrum har lanserat ett nytt tangentbord som heter Astrum KL560 i Indien. Riktat till spelare, mÀrkets senaste erbjudande har regnbÄgens bakgrundsbelysta tangenter. Företaget hÀvdar att dess nya tangentbord inte kommer att röra sig eller glida Àven under de mest intensiva spelsessionerna, tack vare sin robusta design.

Astrum KL560

Astrum KL560 har 19 anti-ghosting-nycklar, en flytande silikonbyggnad och flerfÀrgsbelysning. Under tangentbordets hÀngande tangenter finns lysdioder i flera fÀrger som lyser upp varje tangent med tre justerbara ljusstyrkenivÄer och upp till sju olika anpassningsalternativ. Enheten har ocksÄ utrustats med högkvalitativa mekaniska brytare för att ge en lyhörd och smidig spelupplevelse.

Det nya Astrum-tangentbordet har en spillresistent design. Speltillbehörets höjd kan justeras och alla knappar kan aktiveras eller inaktiveras samtidigt med ett klick pÄ en knapp. De andra funktionerna pÄ tangentbordet inkluderar en 1,5 meter flÀtad kabel och en USB-kontakt.

”Konstruktionen av tangentbord Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt tung och robust; detta kommer att se till att tangentbordet inte rör sig / glider Ă€ven under de mest intensiva spelsessionerna. Tangentbordet med den unika justeringstekniken för ljusstyrka erbjuder en dramatisk animation och blĂ€ndande förinstĂ€llda ljuseffekter. Passar bĂ„de för PC-spel och normal skrivbordsanvĂ€ndning, anvĂ€ndare som letar efter ett mer professionellt utseende kan stĂ€nga av ljusshowen ”, Astrum sĂ€ger i ett pressmeddelande.

Astrum KL560 rainbow LED-speltangentbord har prissÀttts till ett pris av 999 Rs. Tillbehöret kommer att finnas tillgÀngligt via bÄde online och offline försÀljningskanaler.