Astrum ST290 robust trÄdlös högtalare lanserades för Rs 1 690

Astrum ST290 FB

“Astrum ST290 Ă€r en robust trĂ„dlös högtalare som erbjuder sex timmars ljuduppspelning”

Den populÀra tillbehörstillverkaren Astrum har lanserat ST290-högtalaren pÄ den indiska marknaden. VarumÀrkets senaste erbjudande har en robust design och sÀgs vara tillverkad med fiber med en matt yta, vilket gör den motstÄndskraftig mot de flesta droppar och fall. Den tunnformade enheten har 360-graders högtalare som sÀgs leverera surroundljud i alla riktningar.

Astrum ST290 FB

Astrum ST290-högtalaren har ett slitstarkt band som gör det enkelt att bÀra med sig. Tillbehöret kan leverera 3W RMS distorsionsfritt ljud. Företaget sÀger att enheten förstÀrker lÄgfrekventa ljud samtidigt som den gnistrar höga frekvenser för en djÀrv och dynamisk diskant med dunkande bas. Högtalaren har ett 1500 mAh batteri som Àr klassat för att ge sex timmars ljuduppspelning. Noterat kan tillbehöret ocksÄ anvÀndas som en kraftbank. Slutligen finns det dedikerade mediekontroller ombord.

“PĂ„ den konkurrensutsatta ljudmarknaden utmanas varumĂ€rken att ta med produkter som ger anvĂ€ndarna innovation och bekvĂ€mlighet, vilket skiljer sig frĂ„n de tillgĂ€ngliga produkterna i resten. Astrum synkroniserar med samma lanseringar ST290 designad med en mycket unik form i ett fat. Högtalaren fĂ„r full utseende och Ă€r valuta för pengarna för sin prestanda. I sin kategori Ă€r detta den enda högtalaren som finns med sĂ„dana avancerade funktioner och till detta konkurrenskraftiga pris ”, sa Manoj Kumar Pansari – ordförande och verkstĂ€llande direktör, Astrum Indien.

NÀr det gÀller prissÀttningen har Astrum ST290-högtalaren prissatts till 1 690 Rs. Tillbehöret finns att köpa i stora tegel- och murbrukbutiker över hela landet samt pÄ e-handelsportaler.

[Previous Story]Audio Technica ATH-CK200BT recension: det handlar om ljudet

[Next Story]Xiaomi kommer inte att lansera nÄgra Mi Max- och Mi Note-telefoner 2019