ASUS 6Z med Snapdragon 855 SoC och flip-kamera design lanserades i Indien

ASUS 6Z med Snapdragon 855 SoC och flip-kamera design lanserades i Indien

“ASUS 6Z Ă€r vĂ€rldens första telefon som erbjuder en dubbel flip-kameramodul som tar bilder frĂ„n bĂ„de fram och bak”

ASUS har precis lanserat sin senaste flaggskeppssmartphone med namnet ASUS 6Z i Indien. Telefonen avslöjades ursprungligen i maj som vÀrldens första smartphone som stoltserar med en modul med dubbla vippkameror som tar bilder frÄn bÄde fram och bak. Den nya ASUS 6Z Àr en laddad enhet med en skÀrmfascia och Qualcomms senaste Snapdragon 855-processor i toppklass. Framför allt Àr ASUS 6Z företagets första smartphone som dödade ZenFone-varumÀrket pÄ grund av ett varumÀrkesintrÄngsproblem med den indiska Zen Mobile.

ASUS 6Z-design

ASUS 6Z pris och tillgÀnglighet

ASUS 6Z-pris i Indien för basvarianten med 6 GB RAM och 64 GB lagring har stÀllts till Rs 31,999. Handenhetens 6 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB alternativ Àr prissatta till Rs 34,999 respektive Rs 39,999. Det kommer att finnas exklusivt tillgÀngligt via Flipkart i Indien, med e-handelstitans Complete Mobile Protection som erbjuds till Rs 99. Smarttelefonen kommer att sÀljas i Indien den 26 juni.

ASUS 6Z specifikationer

ASUS 6Z pryder en 6,4-tums full HD + IPS-skĂ€rm med ett förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp pĂ„ 92 procent och Cornings Gorilla Glass 6 för att skydda den frĂ„n lĂ€tta repor. 7nm oktakĂ€rniga Snapdragon 855-chipset med en Adreno 640 GPU hanterar prestandasidan av saker. Telefonen finns i tre RAM- och lagringskonfigurationer – 6 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB. MjukvarumĂ€ssigt startar handenheten Android 9 Pie med den nya ZenUI 6 ur lĂ„dan.

NÀr det gÀller design har enheten en bakmonterad fingeravtryckssensor, ett 3,5 mm hörlursuttag och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Smarttelefonen har ocksÄ en Smart Key som kan utlösa Google Assistant och kan anpassas för att göra andra saker ocksÄ. För en uppslukande medieupplevelse har telefonen dubbla 5-magnet högtalare med dubbla NXP TFA9874 smarta förstÀrkare, DTS: X Ultra 1.0 och dubbla mikrofoner med ASUS Noise Reduction Technology.

ASUS 6Z

I kameravdelningen har ASUS 6Z en 48MP primÀr sensor med PDAF, f / 1.8 blÀndare, backad av en 13MP f / 2.4 sekundÀr sensor och dual-LED blixt. Tack vare flip-kamerans design fungerar modulen för att ta bilder pÄ fram- och baksidan. Den stöder rörlighet upp till 180 grader och har testats för att fungera sömlöst Àven om du tar 70 selfies om dagen i 2 Är. Handenheten kan 4K-videoinspelning vid 30 / 60fps med EIS pÄ huvudsensorn. DxOMark har rankat handenheten som den bÀsta pÄ marknaden för selfies med en total poÀng pÄ 98. NÀr det gÀller anslutning levereras enheten med dual-band Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C-port och A- GPS. Ett 5.000 mAh batteri med 18 W snabb laddningsstöd hÄller hela showen igÄng.