ASUS 6Z och dess motoriserade kamera klarar hållbarhetstest

ASUS 6Z-programuppdatering förbättrar kamerans vändningsstabilitet, ARCore-support och mer

“ASUS 6Z √§r flaggskeppsutbudet fr√•n varum√§rket med flip-kamerainst√§llningen, Snapdragon 855 SoC och en kant-till-kant-sk√§rm”

ASUS 6Z (recension) smartphone är bland de mest övertygande prisvärda flaggskeppen på marknaden just nu. För ett startpris på 31999 Rs erbjuder handenheten flaggskepps-chipset, en verkligt ramlös skärm, ett kraftfullt batteri och en motoriserad dubbel bakre kamerainställning med en 48-megapixel primär sensor som fungerar som selfie-shooter. Med detta sagt, med rörliga delar finns det alltid ett bekymmer angående hållbarhet. Men oroa dig inte, JerryRigEverything har svarat på all din oro i sin senaste video.

YouTuber sätter ASUS 6Z-smarttelefonen igenom sitt vanliga hållbarhetstest som inkluderar böjning, repor och bränning för att hitta om handenheten är lika robust som de andra smartphonesna. Handenheten med Gorilla Glass 6-skärm håller reporna i schack för de flesta delar, den bakmonterade fingeravtrycksskannern fortsätter att fungera efter att ha tagits ihop och LCD-skärmen har återställt alla sina pixlar efter att flamman har tagits bort. Handenheten hanterade också trycket i böjprovet som en mästare, utan någon flex alls.

När vi kommer till ASUS 6Z-kameror är installationen som vänder fram och tillbaka med en motor också ganska solid. Youtuber sköt kameramodulen manuellt, vridde den, repade den och till och med lyfte saker, men den fortsatte att fungera lika bra i slutet av videon. Handenheten lyckades också leva upp till företagets krav och automatiskt dra in kameramodulen vid fritt fall.