ASUS 6Z vs OnePlus 7 Pro vs OPPO Reno 10x Zoom: pris i Indien och jÀmförda specifikationer

ASUS 6Z vs OnePlus 7 Pro vs OPPO Reno 10x Zoom

ASUS 6Z vs OnePlus 7 Pro vs OPPO Reno 10x Zoom

Med lanseringen av ASUS 6Z har budget flaggskeppssegmentet fÄtt Ànnu en stark konkurrent. Om nÄgot om det namnet lÄter konstigt, borde du veta att 6Z Àr den ommÀrkta ZenFone 6 pÄ grund av ett förbud som införts av en indisk domstol mot att sÀlja produkter med ZenFone-mÀrket. Som sagt, ingenting förutom namnet pÄ produkten genomgÄr en förÀndring, vilket Àr bra, med tanke pÄ de mycket attraktiva erbjudanden som det medför. Men var sÀker pÄ att det finns tuff konkurrens framför den pÄ den indiska marknaden, med sÄdana som OnePlus 7 Pro och OPPO Reno 10x Zoom som ocksÄ tar plats hÀr. Om du Àr splittrad mellan vilka av de tre du ska gÄ till, lÄt oss ge dig en detaljerad beskrivning av vad de har att erbjuda.

ASUS 6Z vs OnePlus 7 Pro vs OPPO Reno 10x Zoompris i Indien

ASUS 6Z recension 015

ASUS 6Z har landat i Indien i form av tre modeller. Basvarianten levereras med 6 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme, medan en annan 6 GB RAM-modell erbjuder 128 GB lagringsutrymme. De Àr prissatta till Rs 31,999 respektive Rs 34,999. Det finns ett tredje alternativ som erbjuder 8 GB RAM och 256 GB lagring, prissatt till 39 999 Rs. NÀr det gÀller OnePlus 7 Pro levereras basmodellen, som kostar 48999 Rs, med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. En annan variant med 8 GB RAM och 256 GB lagring kostar 52.999 Rs, medan varianten med 12 GB RAM och 256 GB lagring kan köpas till 57.999 Rs. OPPO Reno 10x Zoom finns bara i tvÄ versioner. En Àr en 6 GB + 128 GB-modell som kostar 39 990 Rs och den andra Àr en 8 GB + 256 GB-variant som placeras pÄ 49 990 Rs.

ASUS 6Z vs OnePlus 7 Pro vs OPPO Reno 10x Zoom specifikationer

OnePlus 7 Pro

ASUS 6Z: s frÀmsta designhöjdpunkt Àr naturligtvis dess motoriserade vippkamera. Tack vare den unika designen finns det inget behov av separata fram- och baksensorer. Kroppen bestÄr av en aluminiumram och plast och har en övergripande premiumkÀnsla. NÀrvaron av vippkamera gör att frontytan kan tÀckas nÀstan helt av skÀrmen. De andra tvÄ telefonerna har sina egna metoder för att erbjuda helskÀrmsytor pÄ framsidan. OnePlus 7 Pro anvÀnder en pop-up-kamera som vi har sett pÄ andra telefoner tidigare, medan Reno 10x Zoom anvÀnder en hajfenliknande pop-up-snapper som ocksÄ rymmer den blixtmodul som behövs för de bakre skyttarna. BÄda dessa telefoner erbjuder glasryggar, men de stöder inte trÄdlös laddning, precis som 6Z.

ASUS-handenheten gÄr till den traditionella bakmonterade fingeravtryckslÀsaren, medan de andra tvÄ enheterna har den inbÀddad i sina skÀrmar. Alla tre telefoner har stereohögtalare, endast 6Z har ett hörlursuttag. NÀr de kommer till sina skÀrmar har ASUS vÀlsignat sin telefon med en 6,4-tums IPS LCD-skÀrm med full HD + upplösning. OnePlus 7 Pro Ä andra sidan erbjuder en 6,67-tums Fluid AMOLED-skÀrm med en Quad HD + -upplösning och en 90Hz uppdateringsfrekvens. Reno har ocksÄ en 6,6-tums AMOLED-skÀrm, men med full HD + -upplösning. Det rÄder ingen tvekan om att OnePlus-handenheten har den bÀsta skÀrmen bland dessa tre.

OPPO Reno 10x Zoom recension - 91mobiles FB feat

7nm Snapdragon 855-chipset vilar i hjÀrtat pÄ alla dessa tre telefoner. Det ger fördelarna med en 2,84 GHz oktakÀrnprocessor och en Adreno 640 GPU för överlÀgsen vardaglig prestanda. RAM- och lagringsalternativen har nÀmnts ovan, och nÀr det gÀller microSD-kortplatsen tar en dedikerad vÀg sig till ASUS 6Z, medan en hybridplats tar sig in pÄ OPPO-telefonen. OnePlus 7 Pro saknar en. Programvaran Àr Android 9.0 Pie för alla dessa telefoner, men medan 6Z och 7 Pro hÄller grÀnssnittet mycket nÀra lager, Àr Renos ColorOS 6 fylld med sina egna fÀrgglada förÀndringar som kanske eller kanske inte tilltalar dig.

Som sagt har ASUS vÀlsignat sin produkt med en vÀndmodul som kan frysa i alla vinklar för att ge dig distinkta fotograferingsscenarier. Den Àr utrustad med en 48MP f / 1.8-huvudkamera och en 13MP ultra vidvinkelkamera. Det faktum att samma tvÄ kameror kan anvÀndas pÄ framsidan Àr bra nyheter för selfie-entusiaster. Den tredubbla bakre kamerainstÀllningen av OnePlus 7 Pro bestÄr av en 48MP f / 1.6 huvud snapper, en 8MP tele kamera för att leverera 3x zoom och en 16MP ultra vidvinkel kamera. Dess selfies tas om hand av en 16MP popup-kamera. Reno 10x Zoom tar tag i en 48MP f / 1.7 huvudkamera och 8MP ultra vidvinkelkamera och en 13MP periskopliknande kamera, vilket möjliggör upp till 10x hybridzoom, som namnet antyder. Dess frÀmre kamera Àr en 16MP pop-up-shooter.

ASUS 6Z recension 010

6Z har det största batteriet bland dessa tre i form av sin 5 000 mAh-cell. Det har 18W snabb laddningsstöd och möjligheten att ladda andra enheter om 10W. OnePlus 7 Pro erbjuder en 4000 mAh kraftenhet med stöd för sin mycket Àlskade 30W Warp Charge-teknik. NÀr det gÀller OPPO-handenheten har den gÄtt för ett 4065mAh-batteri, som kan laddas vid 20W.

Det hÀr Àr alla de viktigaste detaljerna du behöver veta om ASUS 6Z, OnePlus 7 Pro och OPPO Reno 10x Zoom innan du bestÀmmer dig för vilken du ska köpa bland de tre.