ASUS ROG Phone 2 kommer att förstÀrka OnePlus 7 Pro med en 120Hz-skÀrm

ASUS ROG Phone 2-specifikationer visas i Geekbench-listan, med 12 GB RAM i slÀp

“ROG Phone 2 förvĂ€ntas prata med en Snapdragon 855 SoC, upp till 12 GB RAM och 1 TB lagringsutrymme”

Vid förra Ärets Computex gick ASUS med i klubben för spelcentrerade smarttelefontillverkare med lanseringen av ROG Phone (recension). Handenheten kom med förstklassiga specifikationer som en handfull speltillbehör. Nu Àr företaget redo att lansera eftertrÀdaren i form av ASUS ROG Phone 2. Telefontillverkaren meddelade nyligen att nÀsta generations spelutbud kommer att slÀppas i juli. Nu har varumÀrket avslöjat en nyckelfunktion i den kommande ROG Phone 2.

ASUS ROG-telefon 2 120Hz

PĂ„ sin officiella handtag pĂ„ kinesiska sociala nĂ€tverk webbplats Weibo, ASUS har meddelat att ROG Phone 2 kommer att flagga en skĂ€rm med en jĂ€ttestor 120Hz uppdateringsfrekvens. Det kommer att bli en imponerande förbĂ€ttring jĂ€mfört med ROG-telefonen, som har en 90Hz-skĂ€rm. Företaget har ocksĂ„ avslöjat att det har samarbetat med det kinesiska kampspelet ”Under the One Man” för ROG Phone 2. Dessutom lovade telefontillverkaren att fler framtida spel kommer att optimeras för 120Hz-upplevelsen. Speciellt kommer ASUS ROG Phone 2 att vara den tredje smarttelefonen som visar en 120Hz-skĂ€rm efter Razer Phone och Razer Phone 2.

ASUS har inte avslöjat nÄgra andra specifikationer för ROG Phone 2 just nu. Vi kan dock spekulera i att telefonen kommer att flagga med ett robust vÀrmeavledningssystem och en förbÀttrad design. Handenheten förvÀntas anvÀnda Qualcomms toppmoderna flaggskepp Snapdragon 855-processor. En av varianterna pÄ enheten kan erbjuda 12 GB RAM-minne och en jÀttestor 1 TB internt lagringsutrymme. Smarttelefonen kommer troligen med en handfull valfria speltillbehör, precis som sin föregÄngare.

ASUS ROG-telefonrecension019

NÀr det gÀller ASUS ROG-telefonen levereras handenheten med ett tillval TwinView Dock-tillbehör. Detta har ett fyrhögtalande fyrhögtalarsystem, tvÄ fysiska triggernycklar, ett förbÀttrat kylsystem, en dubbel-haptisk kraftÄterkopplingsmotor och ett massivt 6.000 mAh utökat batteripaket. Noterbart finns det ett annat tillbehör som heter Mobile Desktop Dock, som lÄter dig ansluta handenheten till en 4K UHD-skÀrm, mus och tangentbord. NÀr vi pratar om de andra höjdpunkterna har ROG Phone en Snapdragon 845 SoC, 8 GB RAM-minne, upp till 512 GB lagringsutrymme och stöd för upp till 1,2 Gbps Cat 18 LTE-nedladdningshastigheter.