ASUS ROG Phone 2 startar i juli i samarbete med PUBG-speltillverkaren Tencent

ASUS ROG Phone 2-specifikationer visas i Geekbench-listan, med 12 GB RAM i släp

“AUS ROG Phone 2 kommer att bli uppf√∂ljaren till den ursprungliga ROG-telefonen som tillk√§nnagavs f√∂rra √•ret i juni”

Den taiwanesiska telefonmakaren ASUS har planerat lanseringen av n√§sta generations spelsmartphone ROG Phone 2 i juli. √Ąven om det inte finns n√•got exakt datum f√∂r tillf√§llet kommer f√∂retaget att ta omslaget av handenheten vid ett evenemang i Kina. Efterf√∂ljaren till f√∂rra √•rets ASUS ROG Phone (recension) kommer att tillk√§nnages i samarbete med Tencent Games, den kinesiska j√§tten som publicerar PUBG. ROG Phone 2 s√§gs ha en djupg√•ende optimering av spelinneh√•ll enligt h√•rdvaran, vilket ger anv√§ndarna en b√§ttre spelupplevelse.

ASUS-ROG-Phone-Tencent-Games

ASUS ROG Phone 2-specifikationerna är oklara just nu. rapporter är dock att det skulle kunna packa Qualcomms Snapdragon 855 SoC, upp till 12 GB RAM, 512 GB intern lagring och ett något bättre kylsystem jämfört med sin föregångare. Den ursprungliga ROG-telefonen kom med ett flerskikts kylsystem med en kylplatta, kopparvärmespridare och en 3D-ångkammare. Det åtföljdes också av ett AeroActive Cooler-tillbehör som skulle hålla fast på baksidan av telefonen till yttemperaturen med upp till 4,7 grader Celsius.

ASUS ROG-telefonrecension019Den ursprungliga ASUS ROG-telefonen

Första generationens ROG-telefon har en 6-tums full-HD + -skärm, Snapdragon 845-processor, 12-megapixel + 8-megapixel bakre kameror och en 8-megapixel-skjut på framsidan för selfies och videosamtal. På batterifronten rymde ROG-telefonen en jättestor 4000 mAh-cell med Qualcomms 30W Quick Charge 4.0-teknik. Medan ROG-telefonen introducerades i Computex i juni 2018, debuterade den i Indien i november till ett startpris på 69,999 Rs.

Det återstår att se vad som kommer att vara startpriset på ROG Phone 2-smarttelefonen och vilka spännande saker det ger till bordet.