ASUS-smartphone med modellnummer ASUS_I01WD upptÀckt pÄ NCC; kan vara ZenFone 6

 ASUS-smartphone med modellnummer ASUS_I01WD upptÀckt pÄ NCC;  kan vara ZenFone 6

“ASUS Ă€r redo att lansera nĂ€sta generations ZenFone 6 i Valencia, Spanien den 14 maj.”

ASUS kanske inte har varit nÀrvarande vid MWC 2019 förra mÄnaden, det tillkÀnnagav lanseringen av ZenFone 6 i ett reklammaterial som delades ut tillsammans med presspasset vid evenemanget. Sedan dess har interwebs varit full av rykten kring enheten. Nyligen gav en pÄstÄdd bild av ZenFone 6 oss en glimt av den kommande handenheten. Nu har en ny ASUS-telefon stoppats av Taiwans nationella kommunikationskommission (NCC), som antas vara ZenFone 6.

ASUS_I01WD_LĂ€ckage

Smarttelefonen som ses pÄ NCC: s webbplats ses med modellnumret ASUS_I01WD. Listningen har dock inte avslöjat nÄgot annat om den kommande smarttelefonen. Medan det spekuleras att detta kan vara ZenFone 6, kan det ocksÄ vara antingen ZenFone 6Z eller ZenFone 6 Lite, som förvÀntas lanseras bredvid. SÀrskilt samma modellnummer sÄgs ocksÄ pÄ Wi-Fi Alliance-webbplatsen förra mÄnaden och avslöjade att programvaruversionen var Android 9 Pie och Wi-Fi 802.11ac-anslutning.

Bild 1

Det ovannĂ€mnda promomaterialet avslöjade att ZenFone 6 kommer att vara utrustad med en helskĂ€rmsdisplay och extremt smala ramar, vilket antyder en glidande design eller en upphöjande selfie-kamera. Taggen pĂ„ annonsen lyder ”Trots vanligt”, Vilket Ă€r desto mer anledning att tro att det taiwanesiska varumĂ€rket kan vĂ€lja en glid- eller popup-rutt med selfie-kameran. De nyligen lĂ€ckta bilderna avslöjar en trippelkameramodul samt en attraktiv lutning pĂ„ den kommande smarttelefonen. Överraskande nog visar bilderna pĂ„ lĂ„dans Ă„terförsĂ€ljare en fysisk fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ ZenFone 6, placerad pĂ„ bottenramen. Detta strider mot det faktum att telefonen kommer att ha en all-display fascia, sĂ„ vi föreslĂ„r att du tar den hĂ€r informationen med en nypa salt.

Vi kommer att lÀra oss mer om den kommande smarttelefonen i maj, nÀr företaget officiellt tillkÀnnager uppstÀllningen, sÄ hÄll dig uppdaterad.