ASUS ZenFone 5Z-uppdatering ger förbättringar av ljudkvaliteten, säkerhetsuppdatering i april och mer

ASUS ZenFone 5Z-uppdatering ger förbättringar av ljudkvaliteten, säkerhetsuppdatering i april och mer

“√Ąndringsloggen f√∂r den nya uppdateringen till ASUS ZenFone 5Z inkluderar f√∂rb√§ttringar av ljudkvalitet, starthastighet och s√§kerhetsuppdatering i april.”

ASUS lanserar en ny uppdatering till ZenFone 5Z, vilket ger sitt firmware-versionsnummer till 90.11.162.58. Uppdateringen innehåller säkerhetsuppdatering i april, övergripande förbättringar av systemets ljudkvalitet och telefonens starthastighet. Uppdateringen rullar ut till användare i Indien i satser. Därför kan det ta en vecka att nå alla ZenFone 5Z-användare. Budgetflaggskeppet har en 6,2-tums full HD + -skärm med 1080 x 2246 pixlar upplösning och drivs av Qualcomm Snapdragon 845-chipset med Adreno 630 GPU

ASUS-ZenFone-5Z-recension-91mobiles-09_thumb.jpg

Den officiella ändringsloggen för den senaste uppdateringen inkluderar fixning av systemets starthastighet, vilket borde förbättra telefonens totala starthastighet, förbättring av ljudkvalitet och säkerhetsuppdatering i april för telefonens övergripande säkerhet. Det rekommenderas att ladda ner uppdateringen när du är ansluten till Wi-Fi och upprätthålla en laddning på minst 40 procent. Som sagt rullar uppdateringen gradvis ut, så håll koll på uppdateringsavsnittet i Systeminställningar.

ASUS-ZenFone-5Z-recension-91mobiles-09_thumb.jpg

För att komma ihåg kommer ASUS ZenFone 5Z i tre varianter Р6 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB inbyggt lagringsutrymme som kan utvidgas med användaren. Den stöder Android 9.0 Pie med Zen UI-hud på toppen. När det gäller optik vaggar ZenFone 5Z en dubbel bakre kamerainställning som består av en 12MP primär sensor och en 8MP sekundär kamera. Det finns en 8MP snapper på framsidan för selfies och videochattar. Smarttelefonen har en bakmonterad fingeravtryckssensor, ett 3300 mAh batteri, 3,5 mm ljuduttag och USB Type-C-port för laddning och dataöverföring.

Tack vare många försäljnings- och prisfall, kostar ZenFone 5Z 6GB + 128GB-varianten nu 27999 Rs, medan 8GB + 256GB-modellen ger dig tillbaka med 31999 Rs på Flipkart.