ASUS ZenFone 6 Edition 30 och ZenBook Edition 30 i bilder: markerar en viktig milstolpe för varumÀrket

ASUS ZenFone 6 Edition 30 och ZenBook Edition 30 i bilder: markerar en viktig milstolpe för varumÀrket

“En nĂ€rmare titt pĂ„ ASUS specialutgĂ„va ZenBook och ZenFone 6”

Vid ASUS pre-Computex-evenemang tog företagets ordförande Jonney Shih pÄ scenen för att upplysa publiken om varumÀrkets rika historia. ASUS grundades av fyra hÄrdvarutekniker som arbetade med det konkurrerande varumÀrket Acer pÄ dagen och har spenderat ett namn för sig sjÀlva i de senaste 30 Ären. Under Ärens lopp har varumÀrket blivit ett av de största namnen i datorbranschen, och dess smartphoneaffÀr fÄr ocksÄ fart. För att fira sitt 30-Ärsjubileum tillkÀnnagav företaget tvÄ nya enheter, nÀmligen ZenFone 6 Edition 30 och ZenBook Edition 30.

ASUS ZenBook Edition 30 i bilder 013

En titt pÄ nÄgon av de tvÄ produkterna och du vet hur viktiga enheterna Àr för ASUS portfölj. Till exempel har ZenBook Edition 30 konstruerats med en blandning av lÀder och metall, som utstrÄlar lyx frÄn början. I sjÀlva verket anvÀnder företagets insignier pÄ anteckningsboken 18 karat roséguld, vilket komplimangerar det pÀrlvita italienska lÀderytan riktigt bra. Dessutom behöver köpare som vÀljer ZenBook Edition 30 inte oroa sig för att para ihop det med matchande tillbehör, eftersom ASUS ocksÄ presenterade en mÀngd premiumenheter för att följa med sin senaste bÀrbara dator, inklusive en Pearl White-mus, en lÀderklÀdd lÄda och musmatta och en Àkta lÀderÀrm.

Och eftersom det Àr en ZenBook erbjuder den bÀrbara datorn ocksÄ det minsta fotavtrycket i sin klass, tack vare sin NanoEdge-skÀrm som tÀcker 95 procent av enhetens ram. Det finns ocksÄ företagets ScreenPad-teknik med enheten, vilket gör det möjligt för köpare att göra mer med den bÀrbara datorns styrplatta. Det Àr en ganska snabb maskin ocksÄ, och köpare kan specificera det med Intels Core i7 fyrkÀrniga CPU, liksom Nvidias MX250-grafik. Det rÀcker med att sÀga att företagets ZenBook Edition 30 Àr en speciell bÀrbar dator för ett speciellt, betydelsefullt ögonblick.

ASUS Zenfone 6 Edition 30 i bilder 016

Kommer till smarttelefonen anvĂ€nder ZenFone 6 Edition 30 företagets ikoniska koncentriska cirkelfinish, som finns pĂ„ mĂ€rkets dyra, lyxiga bĂ€rbara datorer. Eftersom det Ă€r en vacker design och du inte vill att den ska bli smutsig har företaget ocksĂ„ valt att anvĂ€nda en matt yta för telefonens bakpanel. Och sedan finns det specifikationerna. ZenFone 6 Edition 30 Ă€r ASUS mest kraftfulla Android-smartphone och till skillnad frĂ„n standardmodellen levereras enheten med 12 GB RAM och 512 GB lagringsutrymme. Resten av telefonens specifikationer förblir desamma som standard ZenFone 6 (första intryck). Det betyder att enheten levereras med en Snapdragon 855-processor tillsammans med en artikulerande dubbel bakre kamerainstĂ€llning med Sonys 48MP IMX586-sensor som huvudlins. Slutligen, med att hĂ„lla sig i linje med temat ’30’, uppgav företaget att det bara kommer att göra 3000 enheter av Zenfone 6 Edition 30 och att handenheten fĂ„r 30 mĂ„naders garanti.

Men nog att prata om specialutgÄvorna frÄn ASUS. BlÀddra igenom gallerierna ovan för att titta pÄ ASUS vackra enheter och meddela oss i kommentarerna nedan om du skulle köpa en. Vi kommer att ha mer Computex-relaterad tÀckning pÄ bloggen inom kort, sÄ hÄll dig uppdaterad.

UtlÀmnande: denna författare Àr i Taiwan för att delta i Computex pÄ ASUS Indias inbjudan