Asus ZenFone 6 läckta bilder avslöjar trippel kamera och gradientfärger

Asus ZenFone 6 läckta bilder avslöjar trippel kamera och gradientfärger

“Asus ZenFone 5 tillk√§nnagavs i februari f√∂rra √•ret, s√• vi kunde se n√•got h√§nda under de kommande veckorna”

Asus hade ett imponerande år 2018 i Indien på grund av de mycket prisvärda kvalitetsprodukterna som det lanserade i landet. Det avancerade erbjudandet var Asus ZenFone 5Z, ett flaggskepp med Snapdragon 845 SoC under 30 000-märket. Om en ny läcka ska tros, kommer ZenFone 6, som kommer att vara dess efterträdare (inte förväxlas av en liknande namngiven gammal modell), med några iögonfallande specifikationer. Två återgivningar av den påstådda handenheten läcktes igår, källan till bilderna bekräftar inte enheternas identitet, men ledtrådar i bilden gör det. Som med alla läckor ska detta smälts med vederbörlig försiktighet.

Bild 1

Om man tittar på den första bilden verkar ZenFone 6 ha en lutning tillbaka på en butikslåda. Det finns också en trippel kamerainställning som är synlig som kompletterar det vi såg tillbaka i oktober förra året. Om butikslådan är av samma enhet kommer fingeravtrycksläsaren att placeras på den nedre ramen under skärmen, vilket avslöjas genom att titta noga på bilden i lådan. När det gäller den andra bilden är den konstigt nog av en annan form än den första. Det finns en synlig böjd design och kanterna är också mer rundade jämfört med ett mer fyrkantigt utseende. Trippelkameran är ett vanligt inslag liksom frånvaron av en fysisk fingeravtrycksläsare i båda bilderna. Tyvärr får vi inte en glimt av framsidan som kommer att vara väldigt intressant att se.

Bild 2

Tidigare läckage av ZenFone 6 visade ett skår inbäddat på den övre ramen något i linje med skärmens högra sida vilket ger en unik design. Det har inte funnits några officiella tecken från Asus om att det kommer att avslöja något flaggskepp inom en snar framtid. Vi kan dock förvänta oss en överraskning på MWC 2019 där smarttelefon-OEMs traditionellt avslöjar sina planer för det kommande året.