Asus ZenFone 6-prissÀttning lÀckte enligt uppgift före lanseringen den 16 maj

zenfone-6-teaser_1200x630

“Det ryktas att ASUS ZenFone 6 har en fascination pĂ„ hela skĂ€rmen, med antingen en skjutreglage eller en selfie-kamera för att maximera skĂ€rmstorleken”

Vi fick först en glimt av ASUS ZenFone 6, nÀr det taiwanesiska varumÀrket placerade en marknadsföringsannons i en PR-tidning vid MWC 2019. Företaget fortsatte sedan att reta den officiella lanseringen av smarttelefonen i Valencia, Spanien den 16 maj. , före den officiella lanseringen, IT-hem pÄstÄr sig ha fÄtt tag pÄ priset pÄ smarttelefonen i Taiwan.

ASUS ZenFone 6-pris

zenfone-6-teaser_1200x630

Den kommande smarttelefonen kommer att ersĂ€tta flaggskeppet ZenFone 5 i ASUS sortiment och kommer sannolikt att fĂ„ en rejĂ€l prislapp. Enligt IT-hemkommer smarttelefonen att erbjudas i tre varianter – 6 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB och 12 GB + 512 GB. PrissĂ€ttningen börjar frĂ„n NT $ 19,990 (~ Rs 44,800) för basvarianten och NT $ 23,990 (~ Rs 53,800) för mellanbarnet. Den avancerade modellen kommer att sĂ€ljas frĂ„n NT $ 29 990, vilket Ă€r ungefĂ€r 67 200 Rs. TyvĂ€rr finns det inget ord Ă€nnu om den globala tillgĂ€ngligheten av smarttelefonen inklusive Indien.

ASUS ZenFone 6-specifikationer

ASUS ZenFone 6 - FEatured

ASUS ZenFone 6 har lÀckt ut lite tidigare, men det Àr inte mycket kÀnt just nu. Vi vet att smarttelefonen kommer att flagga med en helskÀrmsdisplay och extremt smala ramar, vilket kan betyda en upphöjande selfie-kamera eller till och med en glidande design. En lÀckt praktisk bild av vad som antogs vara ZenFone 6 avslöjade en attraktiv gradientfÀrg och en tredubbel kamerainstÀllning pÄ baksidan. Det Àr dock ingenting kÀnt om specifikationerna för den bakre kamerainstÀllningen frÄn och med nu.

Smarttelefonen stannade ocksÄ av FCC och NCC men dÄ avslöjades inte mycket om handenheten. Vi kommer att veta mer den 16 maj nÀr smarttelefonen presenteras, dock tills det verkar som ZenFone 6 kommer att förbli en noggrant bevakad hemlighet för ASUS.