ASUS ZenFone 6 renderar lÀckte före lanseringen den 16 maj

ASUS ZenFone 6 renderar lÀckte före lanseringen den 16 maj

“ASUS ZenFone 6 förvĂ€ntas levereras med Snapdragon 855, dubbla bakre kameror, bakmonterad fingeravtryckssensor.”

ASUS ZenFone 6-lansering Àr bara en dag borta, och vid den hÀr tiden vet vi mycket om handenheten inklusive dess viktigaste specifikationer. För ett par dagar sedan bekrÀftade varumÀrket i en teaser att smarttelefonen kommer att drivas av Snapdragon 855 SoC och kommer ocksÄ att behÄlla 3,5 mm ljuduttaget. Nu, före morgondagens lansering, kom renderingar av ZenFone 6 upp online, med tillstÄnd av SlashLeaks. Renderna upprepar ramlös skÀrm och visar ocksÄ en motoriserad roterande dubbelkameramodul som glider upp och svÀnger för selfie-klick.

ASUS ZenFone 6-1

Dessutom finns det en bakmonterad fingeravtryckssensor, och framsidan Àr helt visad med helt noll. Hörlurarna finns i den övre ramen, volymvippan, strömbrytaren och en dedikerad Google Assistant-smartknapp finns till höger. Medan SIM-facket och det dedikerade microSD-kortplatsen Àr placerade till vÀnster; en meddelande-LED kommer att finnas pÄ toppen. Dessa senaste renderingar bekrÀftar ocksÄ det pÄstÄdda fallet som lÀckte online för ett tag sedan, nÀr det gÀller design.

ASUS ZenFone 6-2

Medan det inte Ă€r bekrĂ€ftat kan ZenFone 6 komma i mer Ă€n bara en enda variant och toppmodellen förvĂ€ntas packa trippel bakre kameror. Enligt ett kryptiskt meddelande frĂ„n ett företagsledare sĂ€gs det att det gungar en 48MP primĂ€r bakre kamera, som kan vara Sony IMX586-sensorn. Ett 5.000 mAh batteri kan driva telefonen. AnTuTu-benchmarkingsresultaten avslöjade att ZenFone 6 sannolikt kommer att ha en full HD + -skĂ€rm med 1 080 x 2 340 pixlar upplösning och 19: 5: 9 bildförhĂ„llande. Det sĂ€gs att det körs pĂ„ Android 9.0 Pie med Zen UI och spekuleras i tre varianter – 6 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB och 12 GB + 512 GB. Med lanseringen bara en dag borta borde vi veta mer detaljer dĂ„.