ASUS ZenFone 6-teaser antyder riktning mot design utan ram

ASUS ZenFone 6-teaser antyder riktning mot design utan ram

“Tidigare lĂ€ckor har antytt ett galet koncept med dubbla reglage och denna teaser gör bara saker mer spĂ€nnande”

Det finns ett antal högprofilerade smarttelefonlanseringar i rad, inklusive en av ASUS. Efterföljaren till flaggskeppet ZenFone 5 presenteras i Valencia, Spanien den 16 maj och företaget har delat en ny teaser av lanseringsevenemanget som potentiellt visar oss hur Asus ZenFone 6 kan se ut. Tidigare lÀckor av ZenFone 6 har antydit en skjutregladesign som liknar MIX 3 med tillÀggsfunktioner och detta ger lite trovÀrdighet till den.

Den officiella teasern, som kan ses nedan, delad i en tweet frĂ„n det officiella ASUS-kontot visar ingen översta ram. Endast en högtalargaller Ă€r synlig medan botten Ă€r dold i en mörk bakgrund. SkĂ€rmen Ă€r dock inte böjd men det verkar som om ASUS siktar pĂ„ en hacklös design som jag Ă€r ganska glad över att se. Hittills har det funnits vĂ€ldigt fĂ„ skjuttelefoner och de har ocksĂ„ förblivit degraderade till Kina. Tagline Ă€r “DefyOrdinary” och det Ă€r i stort sett allt teasern delar med oss.

Ett av de senaste minnena vi har frÄn ZenFone 6-designen Àr ett koncept som delas av tipster Evan Blass och hÀvdar att det kom frÄn ASUS ZenFone 5-designern. Det var en skjutdesign med ett antal funktioner dolda pÄ skjutreglaget som avslöjas nÀr den glider ut. FrÀmre högtalare, LED-blixt, Touch-kontroller, dubbla reglage Àr nÄgra idéer vi fÄr frÄn dessa bilder. Det bakre visas att ha en dubbelkamerainstÀllning medan vissa tidigare lÀckor avslöjade en trippelkamerainstallation. ZenFone 6 har ocksÄ passerat FCC och NCC men Àven det har inte avslöjat mycket om dess interna. För tillfÀllet förblir handenheten en hemlig hemlighet. Eftersom lanseringen Àger rum om nÄgra veckor behöver vi inte vÀnta lÀnge för att fÄ reda pÄ mer.

[Previous Story]nubia Red Magic 3 vs Black Shark 2: priser, specifikationer, mönster jÀmfört

[Next Story]Förbokning av OnePlus 7 Pro börjar idag pÄ Amazon