ASUS ZenFone 6 visnings- och lanseringsdatum avslöjas i en annons

ASUS ZenFone 6 visnings- och lanseringsdatum avslöjas i en annons

“ZenFone 6-annonsen hittades i en tidning som erbjöds med presspass pĂ„ det pĂ„gĂ„ende MWC 2019”

Den taiwanesiska handenhetstillverkaren, ASUS, har ingen hÀndelse uppradad under den pÄgÄende MWC 2019. Det hindrade dock inte företaget frÄn att skjuta en scoop in i evenemanget pÄ en ovÀntad plats. Företaget har meddelat lanseringen av sin nÀsta generations ZenFone-smartphone och retade ocksÄ designen av den kommande smarttelefonen i en tidning.

ASUS ZenFone 6

ASUS har placerat en annons för den kommande smarttelefonen i en tidning som delades ut med presskorten pĂ„ det pĂ„gĂ„ende MWC 2019. Tidningen delades sĂ€rskilt inte ut till alla. Annonsen nĂ€mner tydligt ZenFone 6 med tagline, ‘Trots vanligt ‘. Lanseringsdatumet avslöjas till den 14 maj och evenemanget kommer att hĂ„llas i Valencia, Spanien. Annonsen har ocksĂ„ silhuetten av den kommande smarttelefonen som visar en helskĂ€rmsdisplay och extremt smala ramar. Kombinera den hĂ€r bilden med tagline som nĂ€mnts tidigare, och vi kan anta att ZenFone 6 antingen har en glidande design eller en upphöjande selfie-kamera.

ASUS ZenFone 6 LĂ€ckage 1

I en ny lÀcka sÄgs tre prototyper av ASUS ZenFone 6 online, vilket gav oss en titt pÄ de möjliga mönster som ASUS kan experimentera med. En av dessa mönster hade en piercing för en enda selfie-kamera i det övre vÀnstra hörnet av skÀrmen. FrÄn renderingen verkar det som att detta kan vara den riktning ASUS kan gÄ. Detta beror pÄ att ramarna pÄ toppen verkar vara enhetliga och inte har nÄgra tecken pÄ en skÀrmskÀrning. Prototypen avslöjade ocksÄ en vertikalt staplad kamera, fingeravtryckslÀsare och ett 3,5 mm hörlursuttag.

TyvÀrr finns det inget mycket kÀnt om den kommande smarttelefonen just nu. Vi kommer att fÄ veta mer om smarttelefonen de nÀrmaste dagarna, sÄ hÄll dig uppdaterad.