ASUS ZenFone 6Z med Snapdragon 855 SoC och 6 GB RAM pÄstÄs visas pÄ Geekbench

ASUS ZenFone 6Z med Snapdragon 855 SoC och 6 GB RAM pÄstÄs visas pÄ Geekbench

“ASUS kommer att lansera ZenFone 6-serien av smartphones i Valencia, Spanien den 16 maj.”

ASUS hade retat lanseringen av ZenFone 6 i ett reklammaterial som delades ut tillsammans med presspasset pÄ MWC 2019. Sedan dess har lÀckor och rykten kring ZenFone 6-smarttelefonen gjort sin vÀg online. Vi har sett den pÄstÄdda bilden av smarttelefonen, Wi-Fi-certifiering, och nu en pÄstÄdd Geekbench-lista. En kommande ASUS-smartphone med modellnummer I01WD har upptÀckts pÄ den populÀra benchmarkingplattformen, med specifikationerna som tyder pÄ att den kan vara den bÀsta ZenFone 6Z-modellen.

ZenFone-6-Geekbench

Detta Àr sÀrskilt samma modellnummer som sÄgs pÄ Wi-Fi-alliansens webbplats ocksÄ. Geekbench-listan pÄ smarttelefonen avslöjar att flaggskeppsmodellen kommer att drivas av den senaste Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Processorn kommer att stödjas ytterligare av 6 GB RAM, men det Àr möjligt att det hÀr bara Àr en av varianterna. Smarttelefonen har setts med Android 9.0 Pie, vilket bekrÀftar Wi-Fi-certifiering. NÀr det gÀller benchmarking fick ZenFone 6 (eller ZenFone 6Z med tanke pÄ flaggskeppsprocessen) 3527 poÀng i test med en enda kÀrna och 11 190 i test med flera kÀrnor. Dessa siffror Àr nack mot nacke med andra flaggskeppstelefoner, som drivs av Qualcomms senaste.

Bild 1Bild 1

Även om det inte Ă€r mycket kĂ€nt om den kommande smarttelefonen gav annonsen i tidningsannonsen i februari oss en aning om hur smarttelefonen kan se ut. Smarttelefonens helsidesannons visade silhuetten av telefonen med en helskĂ€rmsdisplay och extremt smala ramar. Detta hade lett till spekulationer om att ZenFone 6Z kan ha en glidande design eller en upphöjande selfie-kamera. Tidigare Ă„tergivningar hade dock föreslagit att telefonen kan ha en skĂ€rmpiercing för en enda selfie-kamera i det övre vĂ€nstra hörnet av skĂ€rmen. Detta verkar vara den mest troliga designen för den kommande smarttelefonen.

Vi kommer att veta mer om ASUS ZenFone 6-serien nÀsta mÄnad nÀr den blir officiell, sÄ hÄll dig uppdaterad.