ASUS ZenFone Max M2 och ZenFone Max Pro M1 fÄr nu Android Pie i Indien

ASUS ZenFone Max M2 och ZenFone Max Pro M1 fÄr nu Android Pie i Indien

“ASUS ZenFone Max Pro M2 och ZenFone Max M2 smartphones har Ă€ntligen uppgraderats till Android Pie, efter mĂ„nader av förseningar”

ASUS har börjat lansera Android Pie-uppdateringen för sina Zenfone Max Pro M1 och Zenfone Max M2 smartphones. Dessa smartphones fÄr Android Pie-uppdateringen ungefÀr tvÄ veckor efter att ASUS lovade att de kommer att uppgradera dem till den senaste versionen av Googles mobila operativsystem inom den 15 april. Detta kommer efter flera förseningar i uppdateringen som drabbade smarttelefonerna, Àven om företaget lanserade betauppdateringar för ZenFone Max Pro M1.

paj

Den senaste uppdateringen har flyttat programvarans byggnummer för ZenFone Max Pro M1 till v16.2017.1903.050 och den Àr 1,55 GB stor. För de som kör betaversionen Àr uppdateringsfilens storlek dock 392 MB. För ZenFone Max M2 Àr programvarans byggnummer 16.2018.1903.37. Den senaste Android 9.0 (Pie) ger anvÀndare ett antal nya funktioner, till exempel Adaptive Battery, App Actions, nya förstoringsfunktioner och förbÀttrad gestbaserad navigering, bland andra.

För det adaptiva batteriet anvÀnder det maskininlÀrning för att göra systemresurser tillgÀngliga för apparna enligt dess energibehov. I appÄtgÀrderna hjÀlper maskininlÀrning att förbÀttra appens synlighet och för förstoringsfunktionerna förbÀttras kopierings- och klistrafunktionerna. Android 9 Pie-paketet för Zenfone Max Pro M1 uppgraderar ocksÄ Android-sÀkerhetsplÄstret till mars 2019.

Medan den hÀr uppdateringen redan har nÄtt de flesta anvÀndare i Indien, Àr den Ànnu inte tillgÀnglig för mÄnga eftersom lanseringen Àr gradvis.

KĂ€lla 1, 2