ASUS ZenFone Max Pro M1 Android Pie beta-program öppet nu i Indien

ASUS ZenFone Max Pro M1 Android Pie beta-program öppet nu i Indien

“ASUS ZenFone Max Pro M1 Android Pie beta-program gör det möjligt för anvĂ€ndare att uppleva den senaste mjukvaran innan den publiceras”

ASUS tillkĂ€nnagav sitt Beta Power User-program i Indien förra mĂ„naden, som var begrĂ€nsat till endast ZenFone Max Pro M2 (recension) smartphone vid den tiden. Nu har den taiwanesiska tillverkaren av mobiltelefoner gĂ„tt vidare och lagt till ytterligare en smartphone i programmet – ZenFone Max Pro M1 (recension), föregĂ„ngaren till ZenFone Max Pro M2. Programmet lĂ„ter anvĂ€ndare av budgetsmartphonen uppleva Android Pie-godheten framför de flesta köpare.

Zenfone Max Pro M1-anvÀndare, ditt begÀr för paj slutar nu! Vi öppnar Android Beta-programmet för alla som vill ha en tidig smak av Android Pie, medan du vÀntar pÄ den officiella utgÄvan. Du kan ansöka om betaversionen genom att klicka hÀr https://t.co/M2QHjSuajw pic.twitter.com/vpo5cGMD6w

– ASUS Indien (@ASUSIndia) 28 februari 2019

Men de som vill gÄ med i programmet för att fÄ Android Pie beta-versionen bör vara försiktiga med flera problem. Först och frÀmst Àr att Android 9 Pie beta-uppdateringen för smarttelefonen inte kommer att vara en fÀrdig produkt och som sÄdan kan du förvÀnta dig flera buggar. För det andra har ASUS meddelat att företaget inte kommer att lÄta beta-kraftanvÀndare nedgraderas till den senaste stabila uppdateringen, sÄvida inte anvÀndarna avslutar beta-anvÀndarprogrammet. Om du Àr medveten om problemen och villig att ta risken kan du gÄ över till ASUS webbplats och anmÀla dig till programmet.

ASUS Zenfone Max Pro M1 6GB recension08

Företaget behöver deltagare för att skicka IMEI, serienummer (SN) och aktuell firmware för din ASUS ZenFone Max Pro M1. Efter att ha skickat in nödvÀndiga uppgifter bör anvÀndarna fÄ ett e-postmeddelande angÄende programmet, förutsatt att de vÀljs. NedladdningslÀnken för firmwarefilen och SOP-dokumentet kommer att finnas i ett e-postmeddelande. ASUS betonar att anvÀndare mÄste lÀsa SOP-dokumentet noggrant eftersom det kommer att berÀtta för dem hur man installerar uppdateringen utan att sticka telefonen. I den utstrÀckningen varnar ASUS att rotad telefon eller personer med olÄst startladdare inte tÀcks av garantin.

Speciellt har ASUS ZenFone Max Pro M2, som fick betauppdateringen i början av förra mÄnaden, fortfarande inte fÄtt den stabila Android Pie-uppdateringen. SÄ kom ihÄg det innan du tar sprÄnget och registrerar dig för Beta-programmet för din ZenFone Max Pro M1 om du inte Àr beredd att hantera buggar.