ASUS ZenFone Max Pro M2 Android 9 Pie beta finns nu i Indien

ASUS ZenFone Max Pro M2 Android 9 Pie beta finns nu i Indien

“ASUS ZenFone Max Pro M2-anvĂ€ndare kommer inte att kunna rulla tillbaka till den tidigare, stabila Android-versionen frĂ„n Android Pie beta om de inte vill avsluta programmet helt och hĂ„llet”

ASUS tillkÀnnagav idag lanseringen av sitt Beta Power User-program, enligt vilket det kommer att lÄta anvÀndare testa Android Pie beta-programvaran pÄ sina smartphones innan den slutliga byggnaden rullas ut för alla anvÀndare. För nÀrvarande Àr Android Pie beta-programmet begrÀnsat till endast ZenFone Max Pro M2 smartphone. Detta gör det möjligt för ZenFone Max Pro M2-anvÀndare att njuta av all Android 9 Pie-godhet framför de flesta andra anvÀndare, men med risk för nÄgra fel.

Företaget har förtydligat att det inte kommer att tillhandahĂ„lla nedgraderingstjĂ€nster för beta-kraftanvĂ€ndare, sĂ„vida de inte vill avsluta programmet helt. ASUS sĂ€ger pĂ„ sin avtalssida: ”Kom ihĂ„g att detta Ă€r beta-program, uppdateringar av beta-programvara Ă€r ibland inte lika stabila som vĂ„ra officiella programuppdateringar. Genom att installera den hĂ€r uppdateringen accepterar du de potentiella riskerna. ”

Vi vill bli starkare och bÀttre med dig, Zenfone Community. Din feedback och ingÄngar betyder nÄgot och kommer sÄ smÄningom att leda till den officiella utgÄvan av Android Pie. Dessutom smakar pajer bÀst nÀr de delas med hela familjen, eller hur? pic.twitter.com/PtYAUMdip7

– ASUS Indien (@ASUSIndia) 1 februari 2019

För att ansöka om beta mĂ„ste du uppenbarligen Ă€ga en ZenFone Max Pro M2-smartphone och ange ditt IMEI-nummer, serienummer och aktuell firmware till ASUS för beta-testinstĂ€llningen. Skicka ett meddelande som anger om du ‘ har valts eller inte. Följ den hĂ€r lĂ€nken om du vill anmĂ€la dig.

För bara ett par dagar sedan började ASUS lansera en ny OTA-uppdatering för ZenFone Max Pro M2 i Indien. Med uppdateringsversion 15.2016.1901.186 kommer den hÀr uppdateringen med en lista över funktioner och förbÀttringar inklusive stöd för AI-kamerascensdetektering, förbÀttringar av den frÀmre kameran och systemets energiförbrukningshantering och en uppgradering av enhetens pekskÀrms firmware. Slutligen lÀgger den till den senaste Android-sÀkerhetsplÄstret för januari 2019. Detta rullar ut igen i satser, sÄ inte alla kommer att fÄ det tillsammans.