ASUS ZenFone Max Pro M2 Titanium Edition färgalternativ tillkännages i Indien

ZenFone Max Pro (M2) Titanium (1)

“Den nya ASUS ZenFone Max Pro M2: s f√§rgalternativ Titanium Edition ansluter sig till den bl√• nyansen som tillk√§nnagavs i december”

ASUS har gett ett nytt titanfärgjobb till sin prisvärda mellanklass som erbjuder ZenFone Max Pro M2 (recension) smartphone i Indien. Den nya ZenFone Max Pro M2-varianten ansluter sig till den blå färgversionen som introducerades vid lanseringen i december 2018. Köpare kan nu hämta smarttelefonen i den nya nyansen exklusivt från Flipkart från och med idag.

ZenFone Max Pro (M2) Titanium (1)

När det gäller priset kommer Titanium Edition av ZenFone Max Pro M2 att kosta samma som sitt andra färgsyskon, vilket är 12 999 Rs för lagringsvarianten på 3 GB + 32 GB. 4 GB + 64 GB och 6 GB + 64 GB lagringsalternativ, å andra sidan, kommer att sätta dig tillbaka till Rs 14,999 respektive Rs 16,999.

ASUS ZenFone Max Pro M2 specifikationer

För att komma ihåg specifikationerna för ZenFone Max Pro M2 levereras handenheten med 6,26-tums full-HD + -skärm med hack och Corning Gorilla Glass 6-skydd. Kärnan ligger i mellanklassen Snapdragon 660-chipset med AIE och Qualcomm AI-motor. Drivs av lager-Android Oreo ur lådan, enheten drivs av ett imponerande 5.000 mAh batteri.

zenfone max pro m2

ZenFone Max Pro M2: s dubbla bakre kameror vaggar dubbla 12-megapixel + 5-megapixelsensorer, medan på framsidan finns en 13-megapixel-shooter för selfies och videosamtal. Kamerorna stöds av elektronisk bildstabilisering (EIS), 4K-videoinspelning och porträttläge. Andra funktioner inkluderar en glassmörgåsdesign, en bakmonterad fingeravtryckssensor, ansiktslåsningsfunktion, 4G LTE och en microSD-kortplats för att utöka lagring upp till 2TB. Slutligen har handenheten också en femmagnet högtalare som drivs av en NXP-förstärkare med låg distorsion som spioneras för att förbättra ljudutgången.