ASUS ZenFone Max Pro M2-uppdatering för att förbÀttra pekresponsen, selfie-kameraprestanda rullar nu ut

ASUS ZenFone Max Pro M2-uppdatering för att förbÀttra pekresponsen, selfie-kameraprestanda rullar nu ut

“ASUS ZenFone Max Pro M2-uppdatering ger ocksĂ„ förbĂ€ttringar av frĂ€mre kamera, beröring och statusfĂ€ltet”

ASUS sÄg för nÀrvarande en ny mjukvaruuppdatering för sin senaste mid-range budget smartphone, ZenFone Max Pro M2 (recension). Uppdateringen Àr tillgÀnglig som en FOTA och anvÀndare kommer att meddelas om den nÀr den Àr tillgÀnglig för nedladdning. Detta Àr den tredje uppdateringen som ZenFone Max Pro M2 har fÄtt sedan lanseringen i landet. De tvÄ första uppdateringarna medförde flera optimeringar och förbÀttringar av kameran, batteritid och sÀkerhet.

Den nya FOTA-uppdateringen har versionsnumret 15.2016.1902.192 och Àr cirka 1,9 GB i storlek. ASUS sÀger att uppdateringen rullas ut i batcher, vilket innebÀr att det kan ta en stund innan den nÄr alla anvÀndare. Se till att din telefon Àr ansluten till ett stabilt Wi-Fi-nÀtverk och har mer Àn 50 procent batteri innan du laddar ner uppdateringen.

ASUS ZenFone Max Pro M2_10

Enligt den officiella bytesloggen kommer uppdateringen att förbÀttra peksvaret pÄ telefonen. En uppgraderad touch-firmware ingÄr i uppdateringen. Utöver det kommer den frÀmre kameran ocksÄ att se förbÀttringar. Visningen i statusfÀltet har ocksÄ fÄtt vissa förbÀttringar. Slutligen installerar den senaste uppdateringen februari Android-sÀkerhetsuppdateringen, Àven om vi Àr i mars nu.

ZenFone Max Pro M2 kör lager Android, sĂ„ vi förvĂ€ntade oss att det skulle fĂ„ sĂ€kerhetsuppdateringar snabbare, men det Ă€r helt klart inte fallet. Om detta förblir detsamma framöver, kan sĂ€kerhetsuppdateringen i mars bara komma fram i april. ÄndĂ„ Ă€r det bĂ€ttre Ă€n andra budgeterbjudanden som inte fĂ„r nĂ„gra uppdateringar i flera mĂ„nader.

ASUS ZenFone Max Pro M2_10

ASUS ZenFone Max Pro M2 finns för nÀrvarande pÄ Flipkart till ett startpris pÄ 9999 Rs. Telefonen levereras med en kraftfull Snapdragon 660-processor och ett massivt 5.000 mAh batteri. Den har en 6,26-tums LCD-skÀrm med Full HD + -upplösning och ett skÄr pÄ toppen. Enheten levereras med en dubbla bakre kamerainstÀllning (12-megapixel + 5-megapixel) och en 13-megapixel selfie-kamera. Den Àr skyddad av Gorilla Glass 6 pÄ framsidan och har en bakmonterad fingeravtryckslÀsare.