AT&T svÀr att det var pÄ vÀg att erbjuda dig en massa fantastiska erbjudanden, men dÄ hÀnde nÀtneutralitet

AT&T kommer att debitera Àldre obegrÀnsade dataanvÀndare extra $ 60 per Är

VĂ€nner, AT&T har nĂ„gra tragiska nyheter för dig. Du förstĂ„r, det hade planerat att avslöja flera fantastiska kampanjer, erbjudanden och initiativ som du skulle ha Ă€lskat … men dĂ„ mĂ„ste den genomsnittliga gamla Federal Communications Commission och dess nĂ€tneutralitetsregler engagera sig.

MÅSTE LÄSA: 15 bĂ€sta HDTV-erbjudanden som fortfarande finns tillgĂ€ngliga för Cyber ​​Week

Som Ars Technica rapporter, AT&T senior vice president Bob Quinn sa den hĂ€r veckan att AT&T har haft att “skrinla en massa grejer” som de ville göra av rĂ€dsla för att gĂ„ i strid med FCC: s regler för nĂ€tneutralitet. Quinn sĂ€ger att varje gĂ„ng företaget har en idĂ© har det “bokstavligen 15 advokater som alla försöker ta reda pĂ„ om de saker vi har investerat i … skulle bryta mot ordern.”

Detta lÄter som en ganska börda för fattiga lilla AT&T, som alltid har varit i framkant nÀr det gÀller att leverera vÀrde till konsumenterna. Vi kommer alla ihÄg alla fantastiska erbjudanden som AT&T var tvungna att avbryta efter att regeringen krossade sin föreslagna T-Mobile-sammanslagning. Och trots allt Àr det inte som om T-Mobile har gjort nÄgonting för att skaka upp branschen sedan fusionen dog.

OK, med största allvar: Det Àr extremt svÄrt att ta AT&T pÄ allvar hÀr alls. Företaget handlar helt motfakta som Àr omöjliga att motbevisa.

HÀr Àr vad vi vet: FCC: s regler för nÀtneutralitet har inte hindrat transportföretag frÄn att förbereda sig för att göra stora investeringar i spektrum pÄ 600 MHz-bandet. De har inte hindrat T-Mobile frÄn att ta risker pÄ initiativ som Binge On. De har inte hindrat Internetleverantörer frÄn att göra stora investeringar för att förbÀttra nÀtverk.

Vi kanske aldrig vet vilken fantastisk fantastiskhet AT & T planerade att slÀppa loss vÀrlden innan FCC blev involverad men chansen Àr att vi inte gÄr miste om sÄ mycket.