Audio-Technica ATH-CK200BT trÄdlösa hörlurar lanserades i Indien, prissatta till 4.890 Rs

Audio-Technica ATH-CK200BT trÄdlösa hörlurar lanserades i Indien, prissatta till 4.890 Rs

“Audio-Technica nya trĂ„dlösa hörlurar har in-ear design och en batteribackup pĂ„ upp till sju timmar”

Det japanska ljudmÀrket Audio-Technica har lagt till ett par nya trÄdlösa hörlurar i sin portfölj i Indien. Dubbat som ATH-CK200BT, det Àr det första in-ear-headsetet frÄn varumÀrket i landet. Hörlurarna har ocksÄ inbyggda mikrofon- och hÄrdvaruknappar för att svara pÄ samtal och kontrollera musikuppspelning. Audio-Technica ATH-CK200BT hörlurar har prissÀttts konkurrenskraftigt i Indien till 4.890 Rs. Paret kommer att vara igÄng pÄ bÄde online- och offlinebutiker via företagets auktoriserade distributör RPTech över hela landet. Intresserade köpare köper hörlurarna i svart, vitt och blÄtt.

Relaterad lÀsning: BÀsta Bluetooth-hörlurar under 5 000 Rs att köpa i Indien idag

ath_ck200bt_gp_1_sq-1

De nya trÄdlösa hörlurarna frÄn Audio-Technica presenteras för att ge en högkvalitativ lyssningsupplevelse. Det finns 9 mm-drivrutiner, som enligt företaget levererar tydligt, levande och effektfullt ljud. De inbyggda kontrollerna och mikrofonen Àr placerade till höger, medan batteripaketet sitter pÄ hörlurarnas övre baksida och kan fÀstas pÄ bÀrarens skjortkrage med det medföljande klÀmman.

Hörlurarna sĂ€gs erbjuda upp till 9 timmars uppspelningstid och 200 timmars standby pĂ„ en enda laddning. De kan paras ihop med nĂ€stan vilken ljudkĂ€lla som helst inklusive Android / iOS-smartphones, surfplattor och bĂ€rbara datorer via Bluetooth. Slutligen kommer Audio Technica ATH-CK200BT-hörlurarna med öronsnĂ€ckor i olika storlekar – extra smĂ„, smĂ„, medelstora och stora, USB-laddningskabel och ett klipp.