Audio-Technica lanserar ATH-M50xBT trÄdlös hörlurar; pris i Indien, specifikationer

 Audio-Technica lanserar ATH-M50xBT trÄdlös hörlurar;  pris i Indien, specifikationer

“ATH-M50xBT Ă€r den ikoniska ATH-M50x med trĂ„dlös anslutning via Bluetooth och erbjuder samma soniska signatur”

Den ledande tillverkaren av ljudutrustning – Audio-Technica – Ă€r kĂ€nd för att lansera nĂ„gra av branschens bĂ€sta ljudtillbehör. ATH-M50x frĂ„n mĂ€rket Ă€r en av de ikoniska utrustningarna som anvĂ€nds av proffs överallt. Nu har företaget gĂ„tt vidare och lagt till Bluetooth-anslutning till hörlurarna med lanseringen av ATH-M50xBT i Indien.

Audio-Technica ATH-M50xBT-pris i Indien, tillgÀnglighet

ATH-M50xBT Lifestyle Shot

Audio-Technica ATH-M50xBT har lanserats i Indien med en prislapp pÄ 18.490 Rs. Hörlurarna finns redan pÄ Amazon Indien. Företaget erbjuder en 1-fots USB-laddningskabel, avtagbar 3,9-fots kabel med mikrofon för trÄdbunden drift och en praktisk bÀrficka med premium trÄdlösa hörlurar.

Audio-Technica ATH-M50xBT specifikationer

ATH-M50xBT-produktbild

Audio-Technica ATH-M50xBT Àr hörlurar med sluten rygg, som pryder en 45 mm drivrutin med stor blÀndare. Föraren kan erbjuda ett brett frekvensomrÄde pÄ 15-28 000Hz, vilket underlÀttar ljudkvalitet i studiokvalitet. Hörlurarna behÄller Audio-Technicas kopparklÀdda röstsamtal av aluminiumtrÄd, som ocksÄ anvÀndes i original ATH-M50x. NÀr det gÀller designen har ATH-M50xBT en vikbar design med 90 graders vridbara öronkÄpor tillsammans med professionella öronkuddar och huvudband.

Den vÀnstra öronkÄpan innehÄller kontrollerna för telefonsamtal, musikuppspelning och volymjustering. Hörlurarna pratar ocksÄ med touch-control för att lÄta anvÀndare fÄ Ätkomst till vilken röstassistentteknik som anvÀnds av din smartphone. Det finns ocksÄ en medföljande app för bÄde Android- och iOS-plattformar för att justera hörlurarna enligt anvÀndarens önskemÄl. PÄ anslutningsfronten kommer Audio-Technica ATH-M50xBT med Bluetooth 5.0 och stöd för bÄde aptX- och AAC-codec, för högupplöst ljudutgÄng.