Barn kommer att Àlska iPhone X: s Animoji-funktion

Barn kommer att Àlska iPhone X: s Animoji-funktion

Apple Special Event Àgde rum idag och vilket spektakel. Det var mycket att ta in, minst sagt. Och mellan de nya iPhonerna, 4K-videon och de 40 miljoner lÄtarna pÄ en smartklocka, skulle det vara lÀtt att missa showens riktiga stjÀrna: ansiktsigenkÀnningsdrivna emoji. Om du undrar, ja, de Àr lika bedÄrande som du förestÀller.

Animoji styrs med ditt ansikte, sÄ att du kan Àndra uttryck för emoji du anvÀnder https://t.co/MhI028tT32 #AppleEvent pic.twitter.com/0GWktgaXBZ

– TechCrunch (@TechCrunch) 12 september 2017

Tack vare den nya ansiktsigenkÀnningstekniken i den nya iPhone X kommer anvÀndarna att kunna skicka och ta emot dessa lekfulla emojis i meddelanden mellan vÀnner med nÄgra fingrar. Förutom teknik för ansiktsigenkÀnning kommer animojis att kunna spela in och skicka röstmeddelanden som kommer att samordnas med den rörliga bilden.

Om ditt barn nÄgonsin har gÄtt pÄ en emoji genom din inkorg, vet du att detta kommer att ge timmar av kul för din lilla. FrÄn robotar och enhörningar till katter och kycklingar Àr möjligheterna bokstavligen och oÀndliga. Och för de lyckliga fansen av toaletthumor finns den ökÀnda poop emoji. Det stÀmmer, du kan göra ett emoji-samtal med bajs. Vilken vÀrld.

Animoji kan anvÀndas för att skapa inspelade automatiska röstmeddelanden som animeras tillsammans med dina ord https://t.co/MhI028tT32 #AppleEvent pic.twitter.com/jjzX3NKe0o

– TechCrunch (@TechCrunch) 12 september 2017

Lyckligtvis Àr detta inte det enda Apples ansiktsigenkÀnningsteknik drömdes om. Med namnet Face ID kommer tekniken att lÄta iPhone-anvÀndare lÄsa upp sina telefoner och fÄ tillgÄng till Apple Pay för snabba och enkla transaktioner. Genom att kartlÀgga ditt ansikte med tusentals infraröda prickar kan du vara sÀker pÄ att du Àr den enda som fÄr Ätkomst till din telefon, Àven i mörkret. Men lÄt oss vara Àrliga, förmÄgan att göra ett poop emoji-samtal Àr den verkliga spelvÀxlaren hÀr.

LÀs mer om Apple Special Event pÄ TechCo