BÀsta Bluetooth-hörlurar under 5 000 Rs kan du köpa i Indien idag

BÀsta Bluetooth-hörlurar under 5 000 Rs kan du köpa i Indien idag

“Listan innehĂ„ller en mĂ€ngd Bluetooth-drivna hörlurar som handplockats av vĂ„r egen expert”

Eftersom nÄgra av de mest populÀra telefonerna, inklusive Apple, Google och OnePlus, har tagit bort 3,5 mm hörlursuttag frÄn sina respektive telefoner blir det svÄrare och svÄrare att rekommendera trÄdbundna hörlurar utan en dongel. Det Àr hÀr trÄdlösa hörlurar Àr praktiska. Hörlurarna med Bluetooth kan kopplas trÄdlöst med en ljudkÀlla, oavsett om det Àr din smartphone, bÀrbara dator eller PC. FörbÀttringarna av trÄdlösa överföringsstandarder som aptX och batteritid de senaste Ären har ytterligare gjort Bluetooth-öronsnÀckorna till det mest populÀra sÀttet att lyssna pÄ musik. SÄ utan vidare, hÀr Àr de bÀsta trÄdlösa hörlurarna i Indien till ett pris av 5 000 Rs just nu.

BÀsta Bluetooth-hörlurar under Rs 5000 i Indien att köpa just nu

OnePlus Bullets Wireless

OnePlus Bullets Wireless 2 recension003

OnePlus Bullets Wireless (recension) hörlurar Ă€r utan tvekan det bĂ€sta headsetet i segmentet. Hörlurarna lanserades för nĂ„gra Ă„r sedan och Ă€r musikaliska och mycket roliga att lyssna pĂ„. Parens ljudsignatur erbjuder ett varmt ljud som lĂ€gger tonvikten pĂ„ frekvensens lĂ„g- och mellanomrĂ„de. Bortsett frĂ„n detta har OnePlus Bullets ocksĂ„ fantastisk design, bekvĂ€m passform och USB Type-C Dash Charging-stöd. Även om det inte finns nĂ„gon IP-klassificering har tillbehöret inbyggda kontroller för att justera volymen, pausa / spela upp musik eller Ă€ndra spĂ„r.

OnePlus Bullets Wireless-pris i Indien 3990 Rs (Köp det hÀrifrÄn)

1Mer iBfree Sport trÄdlösa hörlurar

1Mer iBFree recension 04

1More iBfree Sport (recension) hörlurar, som namnet antyder, Àr avsedda för idrottare och fitnessentusiaster. Till skillnad frÄn OnePlus Wireless Bullets Àr hörlurarna IPX6-stÀnk- och dammbestÀndiga. Ljudprodukten har ocksÄ fantastiskt ljud, med tydliga mellanrum och detaljerad hög. Den enda nackdelen med 1More iBfree Sport Àr dess bas, som saknar kÀnslan i low-end. Andra funktioner i hörlurarna inkluderar imponerande batteritid, bekvÀm design och multifunktionella knappar.

1Mer iBfree Sport-pris i Indien Rs 2999 (Köp det hÀrifrÄn)

Jays A-Six trÄdlösa hörlurar

Jays a-Six trÄdlös recension06

Jays A-Six trÄdlös (recension) Àr bland de mest kompakta hörlurarna. Paret har en blandning av plast- och metallkropp, medan öronsnÀckor har aluminiumram. Ljudsignaturen för de trÄdlösa Jays A-Six hörlurarna Àr mer mot basen, som har finjusterats sÄ att den inte Àter andra frekvenser. Med detta sagt kan ljudtillbehöret lÀmna rock / metal-genren lyssnare lite besvikna pÄ grund av dess oförmÄga att Äterge höjderna. Bortsett frÄn detta har Jays A-Six Wireless en solid batteritid pÄ 10 timmar pÄ en enda laddning.

Jays A-Six Wireless-pris i Indien 5499 kr (Köp det hÀrifrÄn)

Sony MDR-XB50S trÄdlösa hörlurar

Sony MDR

Hur kan vi lÀmna Sony ur en lista som den hÀr? Den japanska IEM erbjuder en handfull trÄdlösa hörlurar under Rs 5000. Den som vi har valt Ät dig Àr Sony MDR-XB50S. Paret av hörlurar Àr förmodligen det bÀsta headsetet för bashuvuden och levererar 120-140 slag per minut. Tillbehöret har ocksÄ en inbyggd mikrofon för att ta emot samtal tillsammans med kontroller för musikuppspelning och IPX4-stÀnksÀker garanti. För batteriet hÀvdar Sony att MDR-XB50S kan hÄlla i upp till 7,5-8 timmar pÄ en enda laddning.

Sony MDR-XB50S-pris i Indien 4100 Rs (Köp det hÀrifrÄn)

Jabra Elite 25E trÄdlösa hörlurar

Jabra Elite 65e

Jabra Elite 25E Àr ett annat alternativ man kan övervÀga för trÄdlösa hörlurar. Som med de andra hörlurarna i listan drivs Àven Jabra-ljudenheten med Bluetooth. Paret har ett halsband och har vatten- och vindbestÀndig design tack vare IP54-certifiering. Det finns inbyggda kontroller och ett batteri som Àr klassat att hÄlla i upp till 18 timmar pÄ en enda laddning. Jabra Elite 25E hörlurar har upp till samma ljudutgÄng och en mikrofon som gör paret perfekt för att ringa samtal eller ringa en virtuell assistent för handsfree-kontroll.

Jabra Elite 25E-pris i Indien 3699 Rs (Köp det hÀrifrÄn)

JBL T110BT trÄdlösa hörlurar

JBL T1101

Om du Àr lite snÀv pÄ budgeten Àr JBL T110BT-hörlurarna din bÀsta insats. Headsetet har en kompakt formfaktor och öronsnÀckor i örat. Ljudsignaturen pÄ hörlurarna sÀgs vara mer mot basen för att ge din musik extra dunk. Paret har Bluetooth v4.0, batteritid pÄ upp till 6 timmar och multifunktionella knappar för att pausa / spela upp musik, justera volymen och mycket mer. Andra funktioner i JBL 110BT inkluderar magnetiserade öronsnÀckor för att hÄlla dem oroliga och en inbyggd mikrofon.

JBL T110BT-pris i Indien 2049 Rs (Köp det hÀrifrÄn)

Hedersomtal

OnePlus Bullets Wireless 2

OnePlus Bullets Wireless 2 recension005

OnePlus senaste trĂ„dlösa hörlurar Bullets Wireless 2 (recension) Ă€r ett annat alternativ man kan övervĂ€ga; Men för det mĂ„ste du lossa-handvĂ€skestrĂ€ngen lite. Headsetet Ă€r prissatt till 5 990 Rs men klarar av att skina det nĂ€stan perfekta originalet Bullet Wireless. Bullets Wireless 2 lĂ„ter fantastiskt, har en bekvĂ€m och elegant design och ger en lĂ„ng livslĂ€ngd pĂ„ batteriet. Medan företaget hĂ€vdar att hörlurarna Ă€r “vattentĂ€ta för daglig anvĂ€ndning” finns det ingen officiell IP-klassificering.

OnePlus Bullets 2 hörlurar pris i Indien 5990 Rs (Köp det hÀrifrÄn)

RHA MA390 trÄdlösa hörlurar

Hörlurar-Zone-RHA-MA390U

Om du letar efter ett alternativ som inte Àr OnePlus kan de trÄdlösa RHA MA390-hörlurarna fylla utrymmet. Hörlurarna Àr bland de bÀsta nacken för priset dÀr ute. De har utmÀrkt uppbyggnad, dynamiskt ljud och magnetiska öronproppar för att bekvÀmt kunna bÀra dem runt. Andra egenskaper inkluderar en anstÀndig batteribackup, IPX4 svett- och vattentÄlig, USB Type C för laddning och inbyggda kontrollalternativ.

RHA MA390 trÄdlöst pris i Indien 5999 Rs (Köp det hÀrifrÄn)