BÀsta hörlurar under 1000 Rs du kan köpa i Indien idag

BÀsta hörlurar under 1000 Rs du kan köpa i Indien idag

”Listan innehĂ„ller prisvĂ€rda trĂ„dlösa hörlurar med in-ear-design och 3,5 mm hörlursuttag”

PĂ„ grund av det stora antalet hörlurar som finns pĂ„ marknaden idag kan det vara huvudvĂ€rk för mĂ„nga att vĂ€lja de bĂ€sta hörlurarna under Rs 1000 i Indien. Ärendet förvĂ€rras ytterligare av telefonmakare – de flesta av dem har slutat leverera hörlurar med en smartphone, vilket tvingar anvĂ€ndare att leta nĂ„gon annanstans. Men oroa dig inte eftersom vi har skapat en lista över de bĂ€sta hörlurarna under Rs 1000 som finns att köpa i Indien. För att fĂ„ igĂ„ng saker, lĂ„t oss titta pĂ„ de bĂ€sta hörlurarna i Indien som Ă€r prissatta under 1000 Rs just nu.

BÀsta hörlurar under 1000 Rs i Indien att köpa just nu

1. Claw Future J3

Claw Future J3

Köpare som letar efter de bÀsta hörlurarna under Rs 1000 i Indien, med fokus pÄ god byggkvalitet och balanserat ljud, bör kolla in FUTURE CLAW J3-hörlurarna. Paret har basdriven ljudteknik som sÀgs leverera musik med djup bas, skarpa höjder och respektabla mellanrum. Dessutom, till skillnad frÄn andra erbjudanden, levereras dessa hörlurar med öronsnÀckor av metallskal och en 1,2 m lÄng mjuk Anti-Winding TPE-kabel som gör enheten mer hÄllbar och pÄlitlig. Dessutom har FUTURE CLAW J3 en inbyggd fjÀrrkontroll som kan spela / pausa musik, ta emot samtal, byta spÄr, et al. Och hörlurarna levereras ocksÄ med öronsnÀckor i tre storlekar.

2. Soundmagic ES18S

Soundmagic

Medan Hong Kong-baserade Soundmagic har en massa prisvĂ€rda alternativ Ă€r ES18S-hörlurarna de bĂ€sta i budgetkategorin. LĂ„t inte deras rena utseende lura dig – hörlurarna erbjuder fantastisk ljudkvalitet med balanserat ljud, kraftfull bas och utmĂ€rkt passiv ljudisolering. Även om ljudtillbehöret har genomsnittlig byggkvalitet, pryder det en inbyggd mikrofon och en fysisk knapp för handsfree-kontroll, vilket landar det en plats i vĂ„r lista över de bĂ€sta hörlurarna under Rs 1000 i Indien.

3. Xiaomi Mi hörlurar Basic

Mi in-ear basic

Precis som företagets smartphones kan in-ear Xiaomi Mi Earphones Basic köpas utan att brÀnna ett hÄl i fickan. I sjÀlva verket skulle du vara hÄrt pressad för att hitta ett billigare par frÄn ett kÀnt varumÀrke pÄ marknaden Àn dessa Xiaomi bashörlurar. Parets in-ear-design ger en nÀstan perfekt passform och ger respektabel ljudkvalitet. Det finns ocksÄ en inbyggd mikrofon och en knapptryckningsknapp för samtal, kontrollera musikuppspelning och utlösa röstassistenten pÄ din smartphone.

4. Sennheiser CX180

Sennheiser

Sennheiser CX180 kommer att blidka köpare som letar efter hörlurar av hög kvalitet frÄn ett ansedd varumÀrke. In-ear-hörlurarna i kanaltyp har ett frekvenssvar pÄ 20-20.000Hz. Hörlurarna Àr inte de bÀsta och de levereras inte med en inbyggd fjÀrrkontroll och mikrofon, men det faktum att de levereras med tvÄ Ärs garanti gör dem till ett alternativ vÀrt att övervÀga.

5. Realme Buds

Realme Buds recension005

Ärkerivalen till Xiaomi, Realme har ocksĂ„ sina egna interna hörlurar som heter Realme Buds. Hörlurarna erbjuder utmĂ€rkt byggkvalitet och en in-ear design, som erbjuder en bas-tung ljudsignatur. Dessutom, till skillnad frĂ„n resten av tĂ€vlingen, levereras de enskilda öronsnĂ€ckorna pĂ„ Realme-knopparna med magneter och kan dĂ€rför klippas ihop nĂ€r de inte anvĂ€nds. Utöver det erbjuder Realme Buds en inbyggd mikrofon med knappar för musikstyrning.

6. Brainwavz Omega

Omega

Brainwavz har snabbt gjort sig ett namn i den audiofila vĂ€rlden, sĂ€rskilt inom budgetomrĂ„det. IEM-tillverkaren erbjuder en massa hörlurar i segmentet, och Brainwavz Omega Ă€r en av dem. Headsetets gnistrande höjder och kraftig subbas Ă€r ett bra rop för köpare som lyssnar pĂ„ EDM eller rockmusik. Hörlurarnas hölje Ă€r delvis metall och delvis plast och den lĂ„nga kabeln Ă€r relativt trasselfri. Andra funktioner inkluderar inbyggd fjĂ€rrkontroll med tre knappar med mikrofon och tre öronspetsar i olika storlekar – buntade i lĂ„dan.

7. House of Marley Smile Jamaica

house-of-marley-smile-jamaica-em-je041-sb-original-imaff2r36b3unxh9

House of Marley Smile Jamaica tar sig till listan pĂ„ grund av sin unika design. Paret har konstruerats av miljövĂ€nliga material, inklusive Ă„tervunnet aluminium, plast och FSC-certifierat trĂ€. Headsetkabeln – som Ă€r tĂ€ckt med tygförpackning – visar fyra olika fĂ€rger som ser coola ut. Du fĂ„r ocksĂ„ en mikrofon / fjĂ€rrkontroll pĂ„ vĂ€nster hörlurar som kan anvĂ€ndas för att svara pĂ„ samtal eller hoppa över spĂ„r. Ett försiktighetsord – ljudsignaturen Ă€r inte neutral – bas kan vara lite anstrĂ€ngande.

Hedersnamn: OnePlus Bullets v2

oneplus_bullets_v2_1

Även om de gĂ„r miste om vĂ„r lista över bĂ€sta hörlurar under Rs 1000 i Indien pĂ„ grund av deras Rs 1 200 prislapp, Ă€r OnePlus Bullets V2 vĂ€rt vartenda öre. Inte bara lĂ„ter dessa hörlurar rika utan de ser ocksĂ„ ut som de Ă€r premium tack vare nĂ€rvaron av öronsnĂ€ckor i metall och en platt kabel. NĂ€r det gĂ€ller prestanda har headsetet en imponerande ljudsignatur och kan skryta med uttrycksfulla mids, skarpa toppar och kontrollerad bas. Andra funktioner inkluderar en brusreducerande inbyggd mikrofon och en fysisk knapp för att ta samtal, pausa / spela upp musik.

OnePlus Bullets V2-pris i Indien: Rs 1200 (Köp det hÀrifrÄn)