BÀsta Samsung-produkter tillkÀnnagavs pÄ CES 2019

BÀsta Samsung-produkter tillkÀnnagavs pÄ CES 2019

Nya Samsung-TV för 2019

LÄt oss vara Àrliga, Samsung-tv Àr toppen av berget för innovativ teknik, och denna presskonferens visade branschens framtid. Kolla in nÄgra av de senaste framstegen som meddelades pÄ CES 2019.

Q900 8K QLED-TV

Medan behovet av 8K-TV-apparater fortfarande Àr starkt i framtiden, Àr Samsung stolt över att vara (lÄngt) före paketet, och Q900 8K QLED-TV Àr bevis. Bildkvalitetens underverk har nÄgra av de ljusaste fÀrgerna, de tydligaste svarta och pixellösa klarheten som du kan förvÀnta dig av en av vÀrldens tekniska ledare.

Medan 8K-innehÄll Àr lÄngt ifrÄn normen drivs Samsung Q900 8K QLED-TV av artificiell intelligent programvara som kan justera och förbÀttra innehÄll som inte Àr 8K för att bli mer skarpt och tydligt. Detta Àr en nödvÀndig funktion för alla 8K-TV-apparater pÄ marknaden, eftersom 4K inte ens har tagit tag som standard Ànnu. Pris och slÀppdatum har Ànnu inte meddelats.

75-tums MicroLED 4K-TV

Anpassning var inte alltid nĂ„got du tĂ€nkte pĂ„ nĂ€r det gĂ€llde att köpa TV-apparater. Men nu, tack vare Samsungs MicroLED-TV, Ă€r det en frĂ„ga om att bestĂ€mma exakt hur stor du vill ha din TV. Dessa spektakulĂ€rt tydliga 75 ″-skĂ€rmar kan blandas och matchas för att skapa gigantiska skĂ€rmar eller unika konfigurationer beroende pĂ„ vad du behöver dem för.

Förutom de fantastiska fÀrgerna och svarta av den innovativa tekniken, som Samsung hoppas kommer att konkurrera med OLED och LCD de nÀrmaste Ären, möjliggör MicroLED ocksÄ betydligt smalare enheter, med nÄgra sÄ tunna som 30 mm pÄ CES 2019. De kan bara nÄ 4K-upplösning för nÀrvarande, men med framsteg som uppstÄr sÄ snabbt kan 8K vara i horisonten.

Den (större) vÀggen

Förra Äret testade Samsung sin MicroLED-teknik med The Wall, en 146-tums monsterskÀrm som tog upp en hel vÀgg. Tja, förhoppningsvis har du uppgraderat din vÀggsituation, eftersom 2019 Àr Äret Samsung debuterade sin nya vÀgg, en 219-tums behemoth som dvÀrgar nÀstan alla TV-apparater vi nÄgonsin har sett.

Denna större vÀgg bestÄr av nÄgra MicroLED-skÀrmar och Àr otÀnkbart stor samtidigt som den skarpa bildupplösningen som förvÀntas av Samsung-enheter bibehÄlls. Visst, du mÄste köpa ett hus som Àr tillrÀckligt stort för att passa det pÄ en av dina vÀggar, men det Àr en annan diskussion för en annan dag.