BĂ€sta telefoner i Indien med lager Android

BĂ€sta telefoner i Indien med lager Android

Trots att tillverkare försöker sitt bÀsta för att tillhandahÄlla unika anvÀndarupplevelser med sina programvaruskinn, finns det fortfarande mÄnga som föredrar enheter som kör Android-lager. En stor anledning till detta Àr att den Àr utformad precis som Google avser att Android ska vara. En annan viktig aspekt Àr dess rena och uppblÄsta natur, som definitivt lockar dem som gillar att hÄlla sina telefoner utan oönskade appar. Och sedan finns det faktorer som snabba programuppdateringar och mer, som tvingar köpare att vÀlja telefoner med lager Android. Om du Àr bland dem har du kommit till rÀtt stÀlle, eftersom vi har skapat den hÀr listan över de bÀsta Android-telefonerna att köpa i Indien just nu.

Google-Pixel-3-XL-recension-91mobiles-01_thumb.jpg

Det hÀr Àr de ursprungliga Google-smartphonesna som har exklusiva funktioner som du inte kan komma Ät pÄ andra enheter. Pixel-telefonerna fÄr sina programuppdateringar och sÀkerhetsuppdateringar pÄ dag ett, vilket ocksÄ Àr en enorm bonus. Och de Àr ocksÄ berÀttigade till betaversioner, sÄ du kan testa kommande uppdateringar innan de slÀpps offentligt. Pixel 3 och Pixel 3 XL Àr kÀnda för sina kameror, Àven med en enda 12.2MP-kamera pÄ ryggen kan duon ge andra flaggskepp en löpning för sina pengar. Smarttelefonen levereras ocksÄ med en mÀngd olika funktioner som portrÀttlÀge, tidsfördröjningslÀge och det spektakulÀra Night Sight-lÀget.

Relaterad lÀsning: Google Pixel 3 XL recension

Google-Pixel-3a-XL-19Google bestÀmde sig nyligen för att införa marknaden med mer prisvÀrda Pixel-enheter, vilket minskade kÀrnspecifikationerna men erbjöd samma kameraupplevelse som deras dyra syskon. Naturligtvis levererar Pixel 3a och 3a XL samma Android-programvaruupplevelse som Pixel 3-duon. Handenheterna drivs av Snapdragon 670-plattformen och erbjuder 5,6-tums respektive 6-tums OLED-skÀrmar. Den mindre modellen drar nytta av ett 3.000 mAh batteri, medan det större tar en 3.700 mAh cell.

Relaterad lÀsning: Google Pixel 3a och 3a XL recension

Moto G7

Moto G7 och Moto G7 Plus första intryck20Motorolas smartphones har alltid omfamnat lager Android, och den nya Moto G7 Àr inte annorlunda. Telefonen kör Android 9.0 Pie ur lÄdan, men kommer definitivt att uppdateras till Android Q nÀr den Àr ute. Motorola lÀgger till nÄgra anvÀndbara funktioner i lagerprogramvaran, inklusive Motorola Actions som erbjuder nÄgra anvÀndbara rörelsegester tillsammans med en rad kameratrick. G7 drivs av Snapdragon 632-processorn och har en dubbla kamerainstÀllning pÄ baksidan.

Relaterad lÀsning: Moto G7 första intryck

motorola_one_power_review_design4Huvudstyrkan för Motorola One Power Àr dess införlivande av ett 5.000 mAh batteri, som kan hÄlla det igÄng i tvÄ dagar i rad. Den hÀr telefonen Àr ocksÄ en del av Android One-programmet och levereras med Motorola-specifika programvarufunktioner. FramifrÄn antar telefonen en 6,2-tums full HD + LCD-skÀrm med hack. Dess andra höjdpunkter inkluderar Snapdragon 636-chipset, upp till 4 GB RAM, en 16MP + 5MP dubbla kameror pÄ baksidan och en 12MP selfie-shooter.

Relaterad lÀsning: Motorola One Power recension


Motorola One Vision 3
Den hÀr telefonen har slÀppts i lÀnder som Brasilien, Thailand och Saudiarabien och kommer snart att ta sig in i landet liksom lanseringen av G7 India Àr instÀlld pÄ den 20 juni. Handenheten innebÀr en stor förÀndring av strategin för företaget, eftersom enheten körs pÄ Samsung-tillverkade Exynos 9609-chipset, snarare Àn en Qualcomm-tillverkad SoC. Den hÀr telefonen kommer ocksÄ att följa riktlinjerna för Android One, sÄ samma programupplevelse som erbjuds av One Power kan ocksÄ förvÀntas pÄ den hÀr. Den har utrustats med en 6,3-tums full HD-skÀrm som har ett hÄl i det övre vÀnstra hörnet för att ockupera selfie-kameran. PÄ baksidan har enheten en högupplöst 48MP-sensor i kombination med en 5MP djupavkÀnningsenhet.

Nokia-7.1-16Sedan Nokias Äterkomst pÄ smarttelefonmarknaden via HMD Global har varje telefon som företaget har lanserat vÀlsignats med Android-programvara. Nokia 7.1 Àr en Android One-enhet och kör Android 9.0 Pie. Alla de vanliga funktionerna i programvaruversionen kan utnyttjas, medan en uppdatering till Android Q ocksÄ kan förvÀntas nÀr den Àr ute. Nokia 7.1 Àr ett solidt mellannivÄerbjudande, med tanke pÄ dess hÄrdvaruspecifikationer, som inkluderar Snapdragon 636-chipset, upp till 4 GB RAM, en 12MP + 5MP dubbla kamerainstÀllningar, en 8MP frontkamera och ett 3060 mAh batteri. Telefonens höjdpunkt Àr dock dess HDR-stödda skÀrm som mÀter 5,84 tum över och har en upplösning pÄ 1080p.

Relaterad lÀsning: Nokia 7.1 första intryck

Nokia 6.1 Plus recension08Nokia 6.1 Plus Àr en snygg enhet tack vare den genomtÀnkta designen som anvÀnder glas och metall. Telefonen Àr ocksÄ ganska kompakt tack vare sin 5,84-tums skÀrm. Det Àr naturligtvis en Android One-telefon, sÄ förvÀnta dig snabba programuppdateringar och vanliga sÀkerhetsuppdateringar. Telefonen levereras med Snapdragon 636-processorn och har ett 3 060 mAh-batteri. I kameravdelningen har handenheten en 16MP + 5MP dubbelkamerainstÀllning och en 16MP snapper pÄ framsidan.

Relaterad lÀsning: Nokia 6.1 Plus recension

ASUS ZenFone Max Pro M2_10För en tid sedan bestÀmde ASUS tack och lov att slÀppa sin egen mjukvaruhud och omfamna lager Android. ASUS ZenFone Max Pro M2 blev ganska populÀr nÀr den anlÀnde tack vare sitt överkomliga pris och attraktiva funktioner, som inkluderar en 5,000mAh-cell, Snapdragon 660 SoC och en kombination av 12MP + 5MP bakre kameror. Dess programvara Àr lager Android 9.0 Pie, med företaget som redan lovar att lansera en uppdatering till Android Q nÀr den Àr ute.

Relaterad lÀsning: ASUS ZenFone Max Pro M2 recension

Granskning av Xiaomi Mi A211Xiaomis andra generationens Android One-smartphones visade sig vara riktigt imponerande, minst sagt. Mi A2 Àr en ganska no-nonsense traditionell telefon med sin design. Den har en 5,99-tums LCD-panel pÄ framsidan och Snapdragon 660-chip pÄ insidan. De dubbla kamerorna pÄ baksidan tar stora blÀndare som gör att de kan ta fantastiska bilder i svagt ljus. Telefonen pryder till och med en 20MP frontkamera, som kan leverera ett programvarubaserat portrÀttlÀge. Det som gör telefonen ganska attraktiv Àr en massa prissÀnkningar, vilket har gjort telefonen överkomlig att Àga.

Relaterad lÀsning: Xiaomi Mi A2 recension

Nokia-4.2-recension-91mobiles-11_thumb.jpg

Nokia 4.2 Àr en robust men kompakt Android One-telefon som Àr utrustad med grundlÀggande funktioner som hjÀlper till att hÄlla priset nere. Du fÄr en 5,71-tums HD + -skÀrm pÄ framsidan. Under huven sportar enheten Snapdragon 439-processorn, som Àr kopplad till 2 GB eller 4 GB RAM. För avbildning har handenheten en 13MP huvudkamera och en 2MP djupgivare pÄ baksidan och en 8MP selfie shooter. 4.2 har utrustats med ett 3000 mAh batteri.

Nokia 3.2 (recension) Àr ocksÄ ett alternativ för dig att övervÀga om du letar efter en större skÀrm.

Relaterad lÀsning: Nokia 4.2 recension

Nokia 2.2 första intryck 002Den just lanserade Nokia 2.2 kommer att bli den billigaste smarttelefonen för att fÄ Android Q i höst. Och det faktum att det Àr Android One-certifierat innebÀr att uppdateringen inte tar mycket tid att komma fram ocksÄ. Detta Àr en nybörjarenhet som har en 5,71-tums HD + -skÀrm. HjÀrtat markerar MT6761 Helio A22-processorn, som fungerar tillsammans med 2 GB RAM. Det finns en ensam 13MP-sensor pÄ baksidan och en 5MP frÀmre kamera. Ett 3000 mAh batteri hÄller enheten igÄng.

Relaterad lÀsning: Nokia 2.2 första intryck

Det Àr alla val vi tycker förtjÀnar att kallas de bÀsta telefonerna i Indien med lager Android. Vilken skulle du tÀnka pÄ? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.