Beats tillkÀnnager billigare Powerbeats-hörlurar med 15 timmars batteritid

Beats tillkÀnnager billigare Powerbeats-hörlurar med 15 timmars batteritid
I korthet: Powerbeats har upp till 15 timmars lyssningstid pÄ en enda laddning. Det finns inget laddningsfodral som du fÄr med Powerbeats Pro, men tack vare Fast Fuel-teknik kan du fÄ upp till 1,5 timmars uppspelning efter bara en fem minuters laddning.

Ryktfabriken gjorde det rÀtt igen. Apples dotterbolag Beats har officiellt introducerat en ny version av sina bundna trÄdlösa hörlurar som kommer att finnas att köpa senare i veckan.

De nya Powerbeats-hörlurarna ansluter till varandra med en enda rund kabel som gÄr bakom huvudet, sÄ att anvÀndarna kan dingla hörlurarna frÄn nacken nÀr de inte anvÀnds. De har on-ear-kontroller sÄ att du inte behöver nÄ din parade enhet varje gÄng du vill hoppa över lÄtar eller justera volymen, handsfree-kontroll via Siri och förbÀttrad samtalsprestanda tack vare flera mikrofoner som Àr inriktade pÄ din röst och ditt filter ut bakgrundsbuller.

Beats sa att de nya Powerbeats matchar designen och avancerad konstruktion av Powerbeats Pro, “med samma kraftfulla ljud och förstĂ€rkt svett- och vattentĂ„lighet.” Inuti lĂ„dan fĂ„r du fyra olika storlekar av öronproppar för att maximera komforten.

Powerbeats kostar 149,95 USD och kommer att finnas tillgÀngliga i ditt val av vita, svarta och röda fÀrgscheman frÄn och med den 18 mars.