Behöver du mer OnePlus i ditt liv? GÄ över till varumÀrkets nya pop-up-butik i Delhi

 Behöver du mer OnePlus i ditt liv?  GÄ över till varumÀrkets nya pop-up-butik i Delhi

Hur följer du upp vad som Àr definitivt den mest efterlÀngtade smarttelefonlanseringen av Äret? Om du Àr OnePlus blir du innovativt (som vanligt) och öppnar en ny pop-up-butik sÄ att fans och potentiella köpare kan komma in för en riktig, praktisk upplevelse.

AnandMohapatra_for_REFRACTOR_ONEPLUS7_-3907

Ja, om du Ă€r i New Delhi (eller besöker den nationella huvudstaden nĂ€r som helst snart), gör dig sjĂ€lv en tjĂ€nst och gĂ„ över till Select CityWalk i Saket, dĂ€r du hittar “OnePlus Experience Pop-up”. Denna mĂ„nadslĂ„nga speciella hĂ€ndelse Ă€r perfekt om du funderar pĂ„ att plocka upp en OnePlus-enhet och vill fĂ„ en ordentlig praktisk upplevelse pĂ„ de senaste enheterna av Indiens favoritmĂ€rke för smarttelefoner.

Signatur? Definitivt

AnandMohapatra_for_REFRACTOR_ONEPLUS7_-4003

Du vill ha en upplevelse, du fĂ„r det … med specialerbjudanden, helgworkshops och andra evenemang – OnePlus hade nĂ„gra riktigt lockande erbjudanden och gĂ„vor för de första kunderna – med massor av gratis byte, men oroa dig inte om du inte kunde kommer inte dit, det finns mycket mer att komma under nĂ€sta mĂ„nad.

Men pop-up-butiken sjĂ€lv Ă€r ett mĂ„ste om du gillar futuristisk arkitektur. YttervĂ€ggarna Ă€r en gigantisk skĂ€rm, och du kommer att upptĂ€cka den glödande (bokstavligen) butiken frĂ„n en mil bort. NĂ€r du vĂ€l Ă€r inne kommer du att gĂ„ pĂ„ ett glasgolv med OnePlus-enheter pĂ„ utstĂ€llningen under, med uppmĂ€rksammande telefonskĂ€rmar pĂ„ de starka, ‘rymdskeppsvita’ (det Ă€r vad vi tycker det ser ut).

Möt stjÀrnan

AnandMohapatra_for_REFRACTOR_ONEPLUS7_-4054Är det hĂ€r det perfekta sĂ€ttet att kolla in den perfekta smarttelefonen? Ja, vi tror att nĂ€r du kommer att kolla in den nya OnePlus 7 Pro med sin banbrytande 90Hz-skĂ€rm, dess fantastiska kameror och spelprestandan som bara Ă€r möjlig genom det snabbaste mobilchipet runt (Snapdragon 855), och mer RAM Ă€n din nya högpresterande bĂ€rbara dator. Nya OnePlus 7 Pro Ă€r lĂ€tt den bĂ€sta speced-out-enheten den hĂ€r generationen, med förmodligen den bĂ€sta mjukvaruupplevelsen ocksĂ„ (tack vare Oxygen OS) – och vilken bĂ€ttre plats att köpa en Ă€n den nya OnePlus Experience Pop-up?

OnePlus Experience Pop-up öppnade sina dörrar fredagen den 17 maj och kommer att vÀlkomna smartphonentusiaster till söndagen den 16 juni. Kör om du Àr ute efter en ny telefon, vill trÀffa andra teknikentusiaster eller bara vill kolla in vad som Àr den mest innovativa, coolaste upplevelseszonen.